Astadavistabeybi yazdıklarınıza katılmıyorum. 3 tane oğlum var. Reflü yatagı gerekli. Bebek dönse bile hava kanalları var. Dönse bile oradan nefes alışı devam edecek. Ayrıca reflü yatagı 30 derece egim saglıyor.siz bu açıyı saglamanız zor. Ve Bu yüksekliğin fazlası da zarar omuriligi için. Yastıkla falan o açıyı yakalamanız imkansız gibi bişey. Süt sagma makinesi sanırım şuan sütünüz fazla gögüsleriniz terbiye olmadıgı için elle kolay sagıyorsunuz ama terbiye olunca göreceksiniz Manuel bile eziyet haline gelecek. Elle sagmak daha zor. Acil bişey olup bebegi birine bırakmak zorunda kalsanız stokta sütünüz yoksa makineyle en fazla 10 dk da bebege en az 2 saat yetecek süt hazır. Ama elle çeyreğini bile çıkaramazsınız. 4 yıldır emziriyorum önümüzdeki 2 yıl daha emzirecegim. Memeler konusunda tecrübeli sayılırım artık. Kalkan emzirmeme devam etmemi saglayan en büyük kurtarıcı. O yarayla kanarken düzelmesini bekleseydim bebegime mama vermek zorunda kalacaktım. Kalkan hayatımı kurtarmıştı. Kalkana o yarayla bile hiç canım acımadan emzirmeye devam ettim. Direk temas azaldıgı için daha hızlı iyileşti. Ve bebek çantası. O hatayı bende yaptım. Nike İn almıştım. Aldınız çantanın en fazla 2.3 gözü var. Herşey birbirine karışıyor. Alınan çantanın markası şekli ne olursa olsun kesinlikle bol gözlü olmalı. Hem pratik hem içerde hiçbirşey karışmıyor. Dışarıda kirlenen giysiyi bile koyabilecek ekstra gözleri oluyor. Herşey rahatımız için sonuçta.