Eylulunannesi-2 Seda_nrr valla bende 6 9 almısm genelde :) yenidoğan kıyafetlerini cok kısa süre giyiyo dedi etrafmda herkes gelişimi hızlı oluyoms bende 3 aylık 4-5 takım aldm. Zıbın aldm okadr.
sabirsizannecik Seda_nrr bende bu soruyu demin ablama sordum bir buçuk aylık bebeği var şuan 0-3ayliklari tam oluyormuş bn zaten 0-3 almstm smdi 3_6 6_9 almaya baslcm
Seda_nrr milena11 zıbın aldım her ayına eylülde doğum inşaAllah ama bu seferde koyafetlerin içinden giymeye gerek her türlü gerek diye :) hastane çıkışını ne kadar giyiyorlar acaba hastaneden eve gelince bile olmuyo diyenler var 🙄
milena11 Seda_nrr abartmasınlar😅 hastaneden eve 1 ayda mı geliyorlar 😅 kız bebekler biraz daha yavaş büyüyor genelde erkek bebekler daha hızlı büyüyor. En az 1 ay çok rahat giyorlar hastane çıkışını. Ama bebek 4 kilo doğar 5 kilo doğar ona bişi diyemem ben ortalama bir bebekten bahsediyorum
Oclock 7 takım yeni doğan 2 tane hastane çıkışı aldım beş tane daha zıbın ekleyip 10 na tamamlayıp yeni doğan kıyafet işini bitirmeyi planlıyorum dört tane 3-6 aylık alıcam kenarda dursun diye artık büyüdükçe eklerim üzerine 😁
Mrc34 Seda_nrr ben de 3 6 aldım ama gözüme çok büyük geldi 0 3 Alicam galiba artık ;) kararsizliklarrrr..
milena11 Seda_nrr ben dolaptan aldım çoğu şwyi maddi durumum iyi aslında ama hani çok masraf olmasına gerek yok baika bişiye harcarım dedim az olacağına 2.el olsun gerçi 2.el dwmeyede bin şahit ister tertemiz geldi herşey
enisenalbant Seda_nrr ben hiç 3-6 almadım dedim 3 ay sonra gider tekrar alırım 2-3 parça en azından üstünde ölçme şansım olur dedim 😊
Seda_nrr enisenalbant kaç aldınız peki ? Birde şuan bile gidip alamıyorumki kovitten ötürü ozaman gidebilirmiyiz acaba 😢
enisenalbant Seda_nrr bence iyi düşünelim iyi olsun😊 bir saat de olsa bebişimizde hava alsın diye çıkaracağız o da bunalır evde😊 o sıra iki işi hllederiz bence😊 ya maddi olarak bi 0-3 ay bir de 3-6 ay almak maddi açıdan beni zorlardı açıkcası ki zorluyor o yüzden öyle yapmak istedim bende😊
Ozgecetindag Seda_nrr 6.ayina kadar değil aslinda gelişimine gore gitmek gerek 3.aya kadar 3-6 kullandim ben 3 den sonra 6-9 kullandim
milena11 Ozgecetindag hastane çıkışı zaten 0 3 ay oluyor Tulumlar tek parça 0-3 aldım Zıbınları 1 yaşa kadar bol bol aldım herşeyin altına giydiriliyor. Ama 3-6 6-9 da aldım bolca Şuan 0-3 ay içinde giyeceği 10 takımı var öyle söylim
Mumyy Seda_nrr ben de küçük hep az almistim 2 haftaje çıkışı almıştım kalanlar 3 6 ay ve 6 9 aldım sonra bebek doğdu ortada kaldım😃annem alışverişe çıkmak zorunda kalmıştı