twoboys05 Bahar2622 yemeğe başladıktan 5 dk sonra başlıyor oynamaya😀yani farketmiyor ama tatlı şeyler daha hoşuna gidiyor
merveylmz Bahar2622 çok canım çekti az önce peynirli cips yedim ve şuan içerde parti veriyor acayip hareketlendi ilk defa böyle oluyor 😬🌺
Ebru-evlek 18+3 haftalık ikiz gebeyim tam haraketlerini hissetmiyorum daha bıkaç defa tık tık vurdugunu hissettim sadece ilk gebeliğim normal diyorlar 20-21 haftalıga kadar sizce de normal mi ?
Gercegim Ebru-evlek bende senin gibi ilk 18 haftayken hissettim devamı küt küt diye geliyo şuan 22+3 haftalıgım yerinde durmuyorlar 😁
Bahar2622 Ebru-evlek tabiki normal hic endiselenme bende bugun 20 oldum hala minik minik hareketleri aklim orda olmasa belki farketmem😍
Ebru-evlek Gercegim Ayy inşallah bende öyle net hissederim cok merak ediyorum bi hemen gecseydi şu bir iki hafta korkuyorum bazen bısey mı var dıye hissetmeyince 😒
Gercegim Ebru-evlek hiç korkma Allahın izniyle kötü bisey yoktur elini kasıklarına verdigin zaman hafif bastırıp bekle orda pıt pıt kalp atışı gibi hissedersin
Pirincveannesi Hem aç olduğumda kıpırdıyor çekşrdek yedşpimde arrık sesinimi beğeniyo bilmiyorum bi ozaman bide gece yazmadan muzu ezip içine süt ekleyip yiyorum ozaman çoşuyor şuandada mesela öyle durmuyor 😂
mervenrrr Bahar2622 çikolata 🍫 aynı annesi gibi olucak galiba daha yediğim gibi kıpır kıpır oluyor😂😂😂
aslannaz21 Bahar2622 cikmak icin tünel kaziyor bence 🤫🤣34+3yavas yavas sona yaklasiyoruz allahin izniyle