Busenurk Benim ilk gebeliğim 15 haftalık hareketlerini ilk ne zaman hissetmeye başladınız nasıl bi his acabaa 😊
Zumsa [silindi] Ben kendimden şüphe atıyordum insanın buruna sarımsak kokarsa can cekermi diye demekki yaşayanlar varmış şaka gibi ama canim sarımsak soğan çekiyor ekmek arasına koyup yiyorum
birprensesvebirprensannesi Bahar2622 Valla bizimki yeterki yemek olsun yemek yiyince coşuyor 🙈 Hele ki sahurdan sonra 🤭 Ama en çok çikolataya coşuyor ❣️
Zumsa [silindi] kaç haftaliksiniz ben daha 10 haftalığım önceki iki gebeligimde böyle birşey yaşamadım milletin canı hiç olmayacak şeyler çeker bende sarımsak magnum çok makul biri olacak yavrum [silindi]
tugbaoztrk [bilinmeyen] Bende çok geç hissetmeye başladım 23 haftalık falandım sanırım yakında hissedersin sıkıntı yapma ben çok yapmıştım ama normalmiş
GlgnOlgn Madinanin-Annesi hıçkırığı nasıl anlıyorsunuz? Kaçıncı hafta ben 27 içindeyim hıçkırık anlayamıyorum
EymenAli21 Bahar2622 midem bossa hiç durmuyor bide yatınca gecenin ikisi ucu hareketli birde sabah erken saatte uyandiriyor beni 😄