SeribanZiver Neler hissediyorsunuz kızlar bende hiç kusma yok yalnızca ara ara bulantı ,bazen baş dönmesi ve iştahsızlık var haaa sürekli uyku halini söylemiyorum bile😂sizde durumlar nasıl☺️
Minicikkiz SeribanZiver A a aynıyız canım 7+3 🥰 Bende de kusma yok arada bulantı gibi oluyo. Çok ama çok halsizim. Hiç bir şey yapasim yok. Elimden geldikçe yiyorum. Önceden fazla yiyimim yoktu. Aslında simidde fazla yok ama akşama doğru hep acikiyorum hele geceleri hep yiyorum 😊 bu arada hangi şehir
Mervediz1 Uyku halini hiç söyleme canım 😅 sürekli uyuyorum sürekliiii😅🐣 mide bulantım yok cok şükür göğüs hassasiyetim ara ara oluyor 2 gündür yok , biraz tedirgin oldum açıkçası bişey olmuş mudur diye sende var mı göğüs hassasiyeti ?
Minicikkiz Mervediz1 Arada göğüs hasasiyeti olmayinca dokunuyorum. Acaba bebeğime bişey mi oldu diye. Ama arada hassas oluyomus. Sanırım 3 ayı atlatana kadar böyle 🙈 sonra vücut alisiyo tabiki bizde.
Mervediz1 Minicikkiz tayin durumu dolasıyla diyarbakırdayız siz ? 🥰 Gebeliğim ilkini kaybettim maalesef
Minicikkiz Mervediz1 Bende iki bebeğimi kaybettim. Şimdi 3 bebeğim. İnşallah kucağıma almak nasip olur. 😊 İkimizde alırız inşallah 🤲🏻 Bizde İstanbul’dayiz. Bu sene bizide doğuya yollayabilirler. Diyarbakiri yazdık bakalım neresi olursa 😊
Asil28 Bebeklerinizi görüp kalp atışını duydunuz mu ? Bende normalde 7+5 ancak ultrasonda 6+3 üm. Benim hesabıma göre 7+2 de ultrasona göre 5+6 da vajinal ultrasonla bebeğimi gördüm. Yarın yine kontrole gidiyorum inşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarım🙏 Hepimizin kucağına sağsalim almayı nasip etsin Rabbim🙏
Minicikkiz Asil28 Canım ben üstten kalbini duymadım. 6+5 Ken alttan muayene oldum öyle duydum Bu hafta sende duyarsın insallh 😊 İnsan korkuyor ama daha vaktin vardir.
Minicikkiz Asil28 Doktorlar adet tarihinle birlikte sayiyolar kaç haftalık olduğunu. Bana göre 5 6 haftalık 🙈 doktora göre 7+3 haftalık. Eyer ultrasyonda 5 haftaliksa. 1 hafta sonra kalbini duyarsin. Ama insallh yarın gideceğin için yarın duyarsın 😊🤲🏻 Benimde yarın kontrolüm var
Mervediz1 Asil28 amin canım cok teşekkür ederim umarım sende yarın kalp atışını duyarsın güzel düşün güzel olsun ♥️
Mervediz1 Minicikkiz inşallah canım sağsalim alalım kucağımıza. Kan sulandırıcı kullanıyor musun kayıplarından sonra ? Diyarbakır’a gelirsen cok seversin emin ol sağlık açışından eğitim açısından çarşı pazar gıda açısından harika bir yer bizde uzatma vermeyi düşünüyoruz umarım olur 🥰
Asil28 Minicikkiz inşallah bakalım, 22 Nisan’da doktorun biri 7+1 de gözükmediği için kürtaj yapacaktı yaptırmadım.23 Nisan’da 7+2 de başka doktorda alttan bebeğimi gördüm. İlk doktorda alttan bakıp görememişti. Üsten istemez çok korkuyorum. Her ikisi de ayrı özel hastanede çalışan doktorlar.
Minicikkiz Asil28 İyi yapmışsın başka doktora gitmekle. İnşallah yarın herşey güzel olur 😊 haber ver yarın kesin
Mervediz1 Asil28 geç döllenme de oluyor öyle kafaya takma canım inşallah hayırlı haberleri verirsin yarın 🥰
Minicikkiz Mervediz1 Evet kan sulandırıcı iğne vuruluyorum hergün. Normalde bu sene bizde burda kalmak istiyoruz ama zorunlu yollarlarsa Diyarbakır Erzurum ikisinden birini istiyorum 😊 yinede hayırlısı olsun. Diyarbakır’da güzel soyluyorlar
Mervediz1 Minicikkiz bende kan sulandırıcı kullanıyorum umarım bu sefer herşey yolunda gider hepimiz için 🥰