_merveksk Ya bebişimiz için değmez mi değer Allaha şükür 32 haftamdayım karnım fazla büyümediği için çatlagimda yok😃
Nilgun75 _merveksk değer tabiki ama sonrası insanı bunalıma sokuyor,kız kardeşimden biliyorum o kadar karın germe ameliyatı oldu karnı harita gibi ,bir de boydan boya kesik,Kocaman bir göbek deliği inşallah öyle olmam 😟
Baobap Nilgun75 o yüzden hiç birine prim vermeyin. Keyfinize bakın. Günde 3 lt su çok önemli gebelikte. Çatlak olmaması içinde çok önemli. Sağlıkla tamamlarsınız umarım bu süreci❤️
Nilgun75 Baobap sağol Canım inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı bir şekilde çatlaklar olmadan sağlıcakla alırız 😃❤️
_merveksk Nilgun75 karnin en altından kesmiyorlar mi ya şimdi eskiden mi öyle göbekten aşşağiya kesiyorlarmış korkma ya herkez aynı olucak diye birşey yok canım
Madinanin-Annesi Nilgun75 aynen bende ilk gebelik basindan beri sabah aksam cekiyorum nemli kaliyor olmadi sukur.15gunude bitsin artik rahat edicem InsAllah
Mucizebebekk Nilgun75 benimde ilk gebeligim canım 16+4 deyim dün fark ettim bitane catlamıs bende iki günde bi saf zeytinyağı süryodum onu görünce dabah aksam vazelin ve saf zeytin yağı sürmeye basladım inş catlamaz bidaha
guneysmom Nilgun75 31. Haftaya kadar hiç çatlamadım sonra full catladım bayağı da var çatlağım aşırı da yağ kullanmıştım malesef yararı olmadı🥲
Rumeysa1 Nilgun75 tamamen genetik bende yağlı pehlivan gibi dolaşıyordum ama malesef ki göğüslerim bacaklarım karnım aşırı derece de çatladı önüne geçemedim🤦♀️🤷♀️
Rengarenk Hindistan cevizi yagi, zeytinyagi, badem yagi kullandim. Lierac, bio oil , vazelin bile kullanmama ragmen catlaklar oldu 😩😩
Rengarenk Nilgun75 3. Ayda kullanmaya basladim cesitli yaglar kremler ama 7. Ay itibariyle catlaklar olusmaya basladi😩