Nilgun75 Merhaba bayanlar 19 haftalık gebeyim,her gün düzenli saf badem yağı kullanıyorum,ilk bebeğimde hiç çatlağım olmadı ama ikincisinde olur dediler,resmen yağlı balık gibi dolaşıyorum vıcık vıcık,sizlerde durum nasıl
NazKaya06 Nilgun75 ben de yağlı balık gibi dolaştım ama ona rağmen karnımda çatlamayan yer yok. Allah’tan tek karnım çatladı burda bacakları ve göğüsleri çatlayanları da duydum.🤦♀️
Bmom Nilgun75 tamamen genetik pehlivan gibi başından beri yağlanıyordum sürekli 25 ten sonra bir başladı maşallah çatır çutur 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nilgun75 NazKaya06 kardeşimin her yeri çatlamıştı balık yağına rağmen çatlak oluştu mu bol bol sürdünüz mü sabah akşam
Aybigen Nilgun75 benim ilkinde az da olsa çatlağın oldu 2.de olmadı ilkinde mustela krem kullanmistim bunda lierac kullandım . 37deyim şuan.
Nilgun75 Aybigen ikincisinde hiç mi olmadı ay ne güzel inşallah bende de olmaz ne güzel ilk Doğumdan sonra bikini giyinebiliyprdum ikincisinde de öyle olur inşallah
Beyhan-nn Nilgun75 ben şu an 37+4deyim 33.haftada minik minik oluştu o vakte kadar yağ krem hiç bisey kullanmadım zaten cilt yapınızla alakalıdır diye düşünüyorum pahalı kremler alıp çatlayan da var
Baobap Nilgun75 ilkinde olmadıysa ikincisinde neden oluyormuş? Şu boş konuşanların ağzına ağzına vurmak istiyorum ya. Tam tersi işte ilkinde olmamış, ekstra fazla kilo almazsanız ikincisindede olmaz rahat olun. Siz yine nemli tutun tabi. Bolcada su için. Hiç korkmayın. Ben 38+0 ım. Çatlamadım. Genetik diye tutturuyorlar onunda garantisi yok. Annemin karnı ful çatlak.
Nilgun75 Baobap maşşallah 🧿su meselesine gelince pek içmiyorum hemen şimdi bir şişeyi diktim başıma,çatlaklar kadının baş belası,bir de şom ağızlılar
Tuba04 Nilgun75 genetik şansınız yoksa isterseniz zeytinyağı bidonunda yatın kalkın günde 10 lt su için nafile
Makarnacik Tuba04 genlerde olması büyük oranda etkiliyor ama bu demek değil ki annemde vardı bende de olacak. Ben şu an 17. Haftamdayım 16.haftada ince ince çatlamaya başladım. Hatta çok erken diye sinirlerim bozuldu ve ben aktif spor yapan ve fil kadar su içen bir insanım😅 kısaca çatlayacaksa çatlıyor. Ama müthiş bir karışım hazırladım şu an onu kullanıyorum bütün kırmızılıklar gitti kahverengine döndü. Yine ara ara kızarıyor sürekli yağlanıyorum ve derimi düzeltiyor.
AnneKuzusu26 Nilgun75 bio oil kullandım ama göbeğim çatladı 😂 o bence genetik hiçbişey kullanmayıp çatlamayanlar da var imreniyorum onlara 😒
Nilgun75 AnneKuzusu26 aynen kullanmadan çatlak olmaması mucize ve kıskanılacak durum benim artık yağdan Miğdem bulandı sür sür
Pasiflora Nilgun75 38 haftalığım hiç çatlamadım ilk gebeliktede çatlamadım inanma herkes bişey uyduruyor genetik muhabbeti de yalan annemin karnı çatlaktan gözükmüyor bol su içmek iyi geliyor ben bişey kullanmıyorum sadece duşta nivea krem sürüyorum o kadar
Baobap Nilgun75 o yüzden hiç birine prim vermeyin. Keyfinize bakın. Günde 3 lt su çok önemli gebelikte. Çatlak olmaması içinde çok önemli. Sağlıkla tamamlarsınız umarım bu süreci❤️