mucizemmmmmmmm Saree1 çorba buzluğa atilmazki benim bildiğim taze taze yapıp yer insan ilk defa duydum 😊
Msd26 Saree1 çorbayı cam kavanoza koyup konserve gibi uzun süre saklayabilirisniz annem öyle yapıyordu sıcağıyla kapatıp ters ceviriyordu ilk günki gibi oluyodu:)
Zuhranas Saree1 buzlaga değilde günlük yaptığın çorbayı fazla yap bir kavonaza al sıcakken ters cevir konserve gibi oluyor hem tadinda buzluk tadı olmuyor
Bmom mucizemmmmmmmm atılır canım bizim cenazemiz vardi konu komşu getirdi herkes baya olunca buzluğa koyduk buzluk posetleriyle daha sonra gün gün çıkartıp isittik gayette normaldi tadi
Ozge20ulu mucizemmmmmmmm bende atarım çok yaptığımda ikiye bölerim yarısını atarım hiç bişey olmuyo mis
yesilkahve Msd26 bu şekilde ben de yapıyorum bir hafta sonra kullanmak için falan ama, buzluğa da koyuluyor mu?
maviscik77 Sadece yoğurt çorbası koydum , bir de domates çorbası için kavanozlara domates kaynatmıştım , başka hangi çorba olur bilmiyorum 🤷🏼♀️
Saree1 Syma-ma yok maalesef eşim olacak sadece onun kolay hazırlayabileceği şeyler olmalı ( taze fasulye , biber , sarma falan attım onun dışında neler olabilir diye düşünüyorum 😊)
Aysem3338 Saree1 buzluktan çıkan hicbiseyi sevmiyorm hele çorba yok artık 🤣sıcak sıcak taze yemek varken buzluktan kim tercih eder bilemiyorm
Saree1 Ozge2718 taze fasulye , sarma , mantı , kızarmıl patlıcan ( karnıyarık için ) ben bunları koydum şimdilik 😊
Balonnnnn Ozge2718 börekler yapıp koydum, poğaça, kek, kurabiye koydum. Başka bir şey koymadım yeni. Geçen sene koyduklarım var bi de
Syma-ma Saree1 patlıcan kızartıp koyabilirsin karnıyarık için. Annem yapmıştı fırın tepsisine koyup buzunu çözüyor yapınca. Eşine sadece iç harcı yapması kalır 😃