Aycicegim Çok ama çok teşekkür ederim yorumunuzu yeni gördüm Allah razı olsun ben buradaki doktorlara güvenmiyorum canim dogudayiz biz eşimin görevinden dolayı bu sene tayinimiz çıkacak nasipse o zaman düzgün bir doktora gideceğim kuzum yoksa güvenmiyorum. Daha önce güvendim 9 haftalik bebegim vardi kalbi durdu kürtaj olman lazım dediler zehirler yoksa falan dedi doktor kürtaj oldum kanamam durmadı ben Kayseriliyim oraya gittik ailemin yanına eğitim ve araştırma hastanesinde profesör vardi muayene etti beni kızım kürtajini iyi yapamamış içinde hâlâ parçalar var dedi tekrar kürt olman lazım dedi burası doktor yüzünden tekrar kürtaj oldum maalesef buradaki doktorlara gitmezdim ben ama adetim gecikti test falan yaptılar tsh yüksek çıktı ilaç kullanıyorum simdi adet oldum çok şükür düzene girdi ama kistin var dedi bu seferde hemen ameliyat demesi benide endişelendirdi açıkçası özel bir hastane ücret almak için yaptığını düşünüyorum. Yasemin nasil bir ilaç kullansam faydası olur mu acaba canim