- Düzenlendi
37 hafta da nst de sancı kizlar çok acil
Melekaksuu kaç çıktı sancınız
Nesli6153 görsel attım bakar misiniz
Melekaksuu hiç korkmayın. Bebeğiniz zaten normal doğum süreci içerisinde yani doğarsa prematüre sayılmaz 😇
Melekaksuu evet sancilariniz çıkmış 60 çıkmış 60 üstü cikanda var zaten o sayılar sanci sayılıyor ama bebis tersse durum.ne olur bilemiyorum sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah
37de bende de sanci cıktı ama 1 hafta geçti daha bir şey oldgu yok. Ben de hemen doğacak sanmistim
Turunculimon oyle de ben donmesi için beklemek istiyorum yani beni bu durumda direk sezeryana itmelerini istemiyorum
Aysebetul00 ay insallah benimde daha vardir
Melekaksuu evet cok sık sık arkaya cıkmıs benımde böyle canım ama bende hıssetme yok tık yok Cumartesi alma kararı verdı 37+0 da alacak makat geliş benımkıde
Melekaksuu 36 de nst de snacı çıkmaya başladı bende hissetmiyordum 5 gün sonra doğum yaptım ben ama bebeğim 29. Haftadan beri baş aşağıydı birde benim suyum geldi
Bsmlh iste bundan korkuyorum bende
_Mother_ bende son haftaya kadar beklemek istiyorum dönmesini inat etti biraz
Melekaksuu korkma canım haftamız iyi ben oyle diyorum bu haftada normal doğanlar var elhamdulillah ben 26/28 bebegımı kaybetme derecesıne geldim 32 sancı leke derken toplanma oluyordu meger sancıymış benımde 60/40/80 sizinki gibi sık sık
Melekaksuu inşallah döner canım sağlıkla al bebeğini kucağına