Kizlar 37 hafta olduk nst de 2 defa sancı çıktı bu 2.sonuc ama ben birsey hissetmiyorum bebeğim hala ters alttan muayene etti doktor çok hafif yumuşama var dedi aksam 6 da tekrar nst ve muayene için gel dedi başına böyle bi durum gelen var mı ben hiç hazır değilim

Melekaksuu, başlığı 37 hafta da nst de sancı kizlar çok acil olarak değiştirdi.

Melekaksuu evet sancilariniz çıkmış 60 çıkmış 60 üstü cikanda var zaten o sayılar sanci sayılıyor ama bebis tersse durum.ne olur bilemiyorum sağlıkla kavuşun yavrunuza inşallah

37de bende de sanci cıktı ama 1 hafta geçti daha bir şey oldgu yok. Ben de hemen doğacak sanmistim

Turunculimon oyle de ben donmesi için beklemek istiyorum yani beni bu durumda direk sezeryana itmelerini istemiyorum

Melekaksuu evet cok sık sık arkaya cıkmıs benımde böyle canım ama bende hıssetme yok tık yok Cumartesi alma kararı verdı 37+0 da alacak makat geliş benımkıde

Melekaksuu 36 de nst de snacı çıkmaya başladı bende hissetmiyordum 5 gün sonra doğum yaptım ben ama bebeğim 29. Haftadan beri baş aşağıydı birde benim suyum geldi

Melekaksuu korkma canım haftamız iyi ben oyle diyorum bu haftada normal doğanlar var elhamdulillah ben 26/28 bebegımı kaybetme derecesıne geldim 32 sancı leke derken toplanma oluyordu meger sancıymış benımde 60/40/80 sizinki gibi sık sık