demetinceyildirim 123456789bahar öyle tabiki sizde fazla almamışsınız öyle ben ilk hamileliğimde 14kilo almıştım ☺️Gidiyor doğumdan sonra hepsii 😊
123456789bahar demetinceyildirim inşAllah çünkü benim eşimin ailesinde herkez kiloya takıntılı. Kayınpederim bile kayınvalidem 55 yaşında kayınvalideme sürekli kızıyor aslında kilosu iyi boyu uzun olmasına Rağmen. Ama ben şuan gebeyim o ayrı hayırlsıyla kucağımıza aldıktan sonra evlatlarımızı vericeğime inanıyorum 😁 inanmak güzel
Seherbulut Mom789 evet emzirmek cok kalori yakiyormus 😅 saglikli beslenmeyle kisa bir surede alinan kilolar gidiyor 👍🏼Seherbulut ulut#14756299
Mymom_61 123456789bahar 58 ile başladım 38. Haftamdayim 73 kiloyum siskinligim yok hiç bir aydır saldım çünkü dikkat ettiğim dönem daha çok aldım garip şekilde şu an tatlı da yiyorum hamur işi de yiyorum canım çok çekiyor 😬
123456789bahar Mymom_61 yolun sonu artık senin gelsin hayırlsıyla yavrun kilonuda verirsin inşAllah. Bebeğin kilosuda iyiyse eşi vs olsun😊😊🤲
2inciannelik 123456789bahar ilk 3 ay alınmıyor pek . Hatta kusma ve bulantısı olanlar zayıflıyor bile . 6 aydan itibaren hızlı kilo alımına dikkat edilmelidir . Ben ilk gebelikte 7 kg almıştım bakalım bu nasıl olacak . 11 haftalığız 54 kiloyum . Hedefim 6 aya kadar kilomu korumak . Bunu da sağlıklı ve dengeli beslenerek yapıyorum sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah
123456789bahar 2inciannelik bende 14,15 haftadan sonra almaya başladım ama çok değil bakalım 38.39. Haftalarda görücez rabbim nasip ederse hayırlsıyla ama herşey işte bizlerde bitiyor🤐
Mymom_61 123456789bahar çok zayıf başladım zaten canım yani boydan kurtarıyorum biraz sevdim bu halimi ama artık son haftalar bir an önce doğurmak istiyorum karnımda ki ağırlık beni yoruyor😬
Sed22-09 123456789bahar bugün doktora gittim 10 kilo almışım çok galiba dedim hayır gayet normal dedi içime su serpildi 😂😂
[silindi] emiras59 bebek alır çokta dert değil sağlıklı besleniyorum nasılsa diyorum gerisi Allaha kalmış :)😊😊
Sev123 123456789bahar bol su iç, kepek ekmeği ye, abur cubur yeme, benim canım tatlı isteyimce ha pekmez ve susamı karıştırıp yiyorum , ya kuru üzüm ya da kuru incir :))
123456789bahar Sev123 kepek ekmeği fazla sevmiyorum ama denerim 😊 diğerlerini az çok yapıyırum teşekkür ederim canım
[silindi] 123456789bahar 63le basladim 19+4te 65.5 kiloyum doktor iyi oldugunu söylüyor aldgm kilonun ama beslenmem yetersiz bunu kendim görebiliyorum yumurta et tüketmiyorum ve kramplarm kemik agrilarim başladı bile😞
123456789bahar [silindi] bend yumurtadan tavuktan çok tiksiniyorum ama bebeğim için yemeye çalışıyorum sende öle yapmalısın et yumurta tarzı şeyler çok önemli herşey bebeğin için bebeğimiz için
PurpleTail Kilo kişiden kişiye değişir.Zayıf hamile kalanlar fazla kilo alır kilolu hamile kalanlar az kilo alır vücut kitle indeksinize göre hesap yapılır, burada vücut kitle endeksini bilmediğimiz insanlarla kilolarınızı kıyaslamak çok doğru bir yol değil.
123456789bahar PurpleTail bu konuda bilgim var zayıf olanlar çok kilo alır kilolu olanlar az kilo ama şuda varkii 55 kiloyla hamile kalıp sadece 3 kilo 4 kilo alanda var vücut kitle endeksi sadece bu oranla değil tabiki herkezin vücudu bünyesi farklı maksat burda hem konuşmak hem merak hemde gebelikte yaptıklarımızı söyleyerek bilgilenmek bilgilendirmek gerçekten dikkat eden hanımlar var çünkü. yorumunuz için teşekkür ederiz🌸
Meleknur52 123456789bahar belirgin karnım. Bide bizde genetik basen var bugün kontrole gittim ağırlığı 1300 boyu 38 cm