ilke19- Aliay evet :( kanalada girmemiş daha kızım suni sancı da kesin çözüm değil sezeryan olmamak için direniyorum ama bu gidişat onu gösteriyor :(
Aliay ilke19- çömelme hareketleri yap canim bol yürü ben yapiyorum bi faydasi oluyomu bilmem ama denemekten bise olmaz. Insallah istedigin gibi ilerler dogumun 😔
ilke19- Aliay yarın evi temizliycem tekrardan yinede kendi gelmezse yapacak bişey yok :) şeninde gönlüne göre doğum olur inş
MrsAkuzum Umbilik merhaba bende ssvd bekliyorum da arkadaşınız için sancı vs olmadı mi yine sezaryen oldu?
Umbilik MrsAkuzum Sancı hafif hafif başlamış ama yeterli değilmiş 42.hafta da dolunca bugün sezaryen doğum yaptı.
Dilarraa Aliay oğlunuzun sırasını kızım aldı sanırım 😂 bugün doğduk biz darısı size inşallah hayırlısıyla
Ozgnzgn Aliay 39+5 im bende bu ay bebişler pek inatçı çıktı ya hiç bi belirti olmadan devam ediyorum hayatıma ama uyumakta zorlanmaya başladım.canımı acıtıyo bide hareketleri sözde yeri az ama kıpırkıpır içerde karnım patlıcak artk nerdeyse🤦🏻♀️