Nurcanakkaya Kızlar kaç gününüz kaldı uygulama bende son 9 olarak gösteriliyor ama tık yok bizde 38+5 olduk prensesim yerinden baya memnun sanırım sizlerde durumlar nasıl
TheBaby Nurcanakkaya Mayıs annesiydim sanırım 30 nisan olacak🙈 hayaller, hayatlar. Bizimki gelmek istiyo
bozkurt_19 Nurcanakkaya bende mayıs annesiydim 10 mayıs ama bizimki erkenci çıktı dün doğum yaptm çok şükür 🤲🏻Darısı sizlere inşallah
Gigy Nurcanakkaya 37+1 uygulamaya göre son 20 ,ama önümüzdeki hafta gün alacağız , kızçem bakalım başka zaman gelmek ister mi bilemem 🤭🤭
bebiskoooo bozkurt_19 hayırlı olsun canım benim gözün Aydın 😍 kaç haftalık doğdu cinsiyetini de öğrenebilir miyim ?
1incir bozkurt_19 Gözünüz aydın sağlıkla büyütün İnşallah 🌼 Normal doğum mu sezeryan mı bide kaç kg doğdu bebişiniz 😊
Kubra5734 Nurcanakkaya 36+1im sezeryan olucam cuma kontrolm var muhtemelen tarih verir srtk bayram oncesi veya sonrasi oluxak
Norabal Kubra5734 Aynıyız 💜 Ben de 12 Mayıs uygun olur mu diye soracağım doktoruma, özledim kızımı 😀🐣
Sevdabozdemirr Nurcanakkaya ayniyiz benimde son 9 gösteriyor 🧿 bizdede tik yok bakalim ne zaman gelicekler 😊😊
Hamucera Nurcanakkaya bizde de erken doğum riski vardı çok şükür 37+6 olduuuk 🎉🎈 bu hafta kontrolde doktorumuz söyleyecek ne zaman geleceğini 😊♥️
Elifco Bende 37 haftalığım çatı muayenesi var haftaya bu aralar kasılmalarım çok fazla gününü beklemeyecek gibi geliyor 🥰🙏 sağlıkla kavuşalım hepimiz🤲
mrv_b Uygulamaya göre 25 gün kaldı ben hergün ağlıyorum ya kendimi hiç hazır hissetmiyorum nasıl olacak nasıl doğurucam bilmiyorum haftaya çatı muayenem var geriliyorum. 😩
-Kbra8- Nurcanakkaya 37.haftaya girdik bugün. Son 21 diyor program. Bakalım ne zaman gelir. Kasılmalar arttı yürürken bile zorlanıyorum sanki bacak aramda gibi oluyor bazen. Regl sancısı gibi bi ağrı giriyor geçiyor. Akşam kontrolüm var bakalım ne durumda 😂
Yesimmm12 Nurcanakkaya bizde 38+3 olduk mukus tıkacı düştü hafif bel ağrıları sancılar var ama gelin giden yok😂
erkaninzevcesi Nurcanakkaya al bendende o kdar canim valla 39+3 olduk ama hicbir belirti yok oglusum yerinden memnun 🥰