Cemrece Sizlerin kac gun kaldi kizlarr cinsiyetiniz nedir benim kizim olucak Allahin izniyle 😍 Heycan var mi ben daha hic dogurcak gbi hissetmiyorum bazen hamile oldugumu unutuyorum 😁😁
Sermec27 Cemrece son adet tarihine göre 65 ama sezeryan olacagı için 38 de olacak dogum 54 gün kaldı inşallah 🤲 🥰
Merveee34 Cemrece tahmini 170 günümüz var 🙈daha cook var bize .Zamanında sağlıcakla gelsinler insAllah 🤲🏻 12.haftada %80 13+1 de %100 olarak erkek dedi iki farklı doktor .. ama ayrıntılı usgyi bekliyorum
Mzgnormann Sermec27 benimki uygulamaya göre 43 gün kaldı bende sezeryan olacam kendi isteğimle o zaman kaç gün kalmış oluyo ki
Cemrece Mzgnormann Sizin de az kalmiss hayirlisiyla alalim kucagimiza insallah normal mi dusunuyorsunuz sezeryan mi bir de cati muayenesi oldunuz mu benim doktorum 37.haftada bakariz dedi
Mzgnormann Cemrece amin inşallah cümlemize evet oldum 1 cm açıklığım vardı erken doğum riskim varmış ilaç iğne falan kullandım ama sezeryan olacak normal doğum düşünmüyorum ya yapamam
Cemrece Mzgnormann Ben de normal olsun istiyorum ama yapabilirmiyim hic bilmiyorum cidden zor .. Hayirlisi artik
Sermec27 Mzgnormann ay kafam karıştı canım şimdi normalde 39 haftada da alabiliyorlar doguma ben riskli gebe oldugum için 38 de alacak doktorum şimdi 39 da alınırsan doguma eşinin gelmesine 29 gün kaldı eger 38 de alınırsan doguma 22 gün kaldı 🥰😁