melikeyldrm_54 Kızlar günaydın ❤️ Şuan hastaneye gidiyoruz ped almayı unutmusum tecrübeli annelere sorum var normal ped mi alıyım yoksa dependin külodunu mu doğumum sezaryen olcak
Pasiflora melikeyldrm_54 ben ilk dogumumda normal bi ped almıstım o yeterli oldu şimdi yine normal bi ped koydum çantama ama kişiden kişiye de değişir zaten önce hastane kendi bi bez takıyor büyük ondan sonra siz kendi getirdiğinizi kullanıyorsunuz
Emnemrahf Depend sezeryan yerını de kapattıgı ıcın terleme yapıyomusun eger sezeryanlıysan bence orkıd al ben öyle yapcam depen kilod gıbı ya o yuzden
Dilek-Can Emnemrahf depend daha iyi hemşire bu daha iyi olur demişti ameliyattan sonra hasta bezi takılmış bana o kalındı depend çok ideal
yasemin333 melikeyldrm_54 12 gün önce sezaryen oldum depend almıştım hiç açmadım kullanmadım hastanede hasta bezi bağladılar dikiş yerine denk gelmediği için rahat ettim depend dikişe denk gelir diye korktum sonra da normal pede geçtim zaten
Hzl yasemin333 Bende pazartesi sezeryan oldum şuan evdeyim dun geldim depend kullaniyorum cikista taktim memnunum fakat bu dikis agrilari kaç günde gecer onu sorabilir miyim . 😊
glnzem melikeyldrm_54 orkid yetersiz alacaksanız depend alın ama sezeryan olduğunuz için hastanede ona da izin vermeyebilirler siz en iyisi lohusa pedi alın kendinize
Sedagmlksz melikeyldrm_54 ben orkid alıcam bana hiç kullanışlı bişey gibi gelmedi genelde böyle şeyleri hiç kullanamam😂
segoseco Sedagmlksz orkidin hangisinden alacaksınız şimdi marketten geliyorum kararsız kaldığım için alamadım
Umay05 melikeyldrm_54 doğum yaptıgım ilk saatler 10-15dkda bir depend değiştirdim üstüm başımda battı üstelik kesinlikle depend alın akıntınız fazla olup orkidle uğraşacagınıza az bile olsa kafanız rahat olsun ha tabi sezeryan olacaksanız birşey diyemem bilmiyorum çünkü😬
Seherbidik12 Dependi uretenden Allah razı olsun sıfır sızıntı ve çamaşır giyme derdinde kalmıyor çok avantajlı bisey
Yagmurr34 melikeyldrm_54 bebde 10 gun once dogum yaptim depend cok cok kullanisli orkidi eve gelince 2 gun kullanmaya basladim
melikeyldrm_54 Kızlar tesekkür ederim hepinize yarın sabah yatışım olcak insallah. Orkid almaya karar verdim sağolun cevaplarınız için 💖💖