BirMuallime Senatuna71 suyum fazla işte canım şekerden o da 🥺 yarın kontrolüm var 2 hafta önce 5 gün yattım hastanede açıklığım falan vardı yarın bakalım ne durumdayız göreceğiz inşallah
Senatuna71 BirMuallime rabbim safi ismiyle şifa versin inşallah Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin bebiş hayırlısıyla zamanında gelir hiç germe kendini
Nurr_1 Senatuna71 göğsüm ve göbeğim 🤦♀️🤦♀️ ilk doğumdan kalan çatlağım vardı ama çok değildi 3.5 aylık ama karnım çok büyüdü ben anlamadım yine kırmızı kırmızı oldu umarım artmaz oysaki kullanıyorum herseyi 🤧
Senatuna71 Eylem_kaya07 kız bende öyle biliyorum da benim kırmızılar üstünde yeni böyle beyaz beyaz çizgiler oluştu anlamadım 😳
BirMuallime Senatuna71 Allah razı olsun canım inşallah cümlemizin ki sağlıkla hayırlı bir şekilde gelir 🤲🤲
Nurr_1 Senatuna71 inanın anlayamıyorum çok derin değil yüzeysel bir şekilde umarım yenileri eklenmemistir🤦♀️
Senatuna71 BirMuallime sendende Allah razı olsun kuzum inşallah hayırlı şekilde hayırlı vakitte inşallah 💕🌺
Nurr_1 Senatuna71 hafif kırmızılik ilk gebelikte de vardı onlar beyazlamisti acaba onlar tekrar öyle kızarır mi yok yerine yeni çatlak mi geldi 😅 anlamadım gitti
Senatuna71 vasili21 valla canım ozaman yeni diye düşünüyorum inşallah değildir 🙄 normalde şey derler vücut bir kere esnedimi birdaha çatlamaz diye ama 🙄
gulsahalp Sonay-34 ne kadar sürüyorsunuz acaba ve hangi saatler yani sabah sürüp bırakıyor musunuz? Üşendiğiniz zamanlar oluyor mu
Sonay-34 gulsahalp her akşam düzenli sürdüm hemde bayağı yoğun şekilde siz sabah akşam deneyin inş faydası olur çalışıyorum çok yorgunda olduğum için sabah işe yetişme telaşı ile ancak akşamları sürebildim