RdvanAyemUtar JeyranAhadova benimkinde 5+3 keseyi gördük kalp atışını dinlemeye gideceğiz haftaya ikiz olma ihtimali varmış 😍
Gulsennrgz JeyranAhadova ya evet daha çok küçük hayırlı olsun Rabbim kucağına koysun ins sağ salim 5 te kese 6 da kalbi oluşuyor sonra her gün Rabbimin mucizesi kat kat büyüyor bizimkinin maşallah parmaklarına kadar görünüyor artik ama bir seftali kadar henüz 😊😊😊🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣
2cefindik JeyranAhadova adet öncesi gebelik belirtisi yasadınız mı acaba ? Benim 1 haftam var reglime ve cok istiyorum bebek
JeyranAhadova Gulsennrgz MASHALLAH) Evet bekliyorum bende 6 haftayı gechince gidicem doktora, doktora henuz erken gelme dedi
Gulsennrgz JeyranAhadova 🐣 kocaman olacak ins ama ben boyle hamile haberleri alınca mutlu oluyorum Allahım korusun 😊😊 bu arada ben 3 kilo verdim hamile kaldıktan sonra kusmam vs. De hic yok çok sukur 61 kilodan 59 kilo oldum
JeyranAhadova Bende baya hassas biriyim, ilk andan kusacagımı sanıyordum, amma halen bir kusma halım bile yok.) Kusmayı heyecanla bekliyorum) Hich kilo almak istemirem, duzenli beslenmeye chalıshıyorum) kaynanam o kadar yediriyo ki beni, vitamin diye diye yediriyor)))
nisannis JeyranAhadova ben de 6haftalığım son üç güne kadar iyiydim ama üç gündür mide bulantısı baş dönmesi her şey var hep yatıyorum çok kötü hiç özenilecek gibi değil 😢 bide yemekleri abartma kaynananı dinleme şekerin yükselir meyve ve tatlı fazlası zarar olur 🤗 hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun sağlıkla 🤗
JeyranAhadova RdvanAyemUtar İNSHALLAH) ikiz mi?) bizde ikiz istiyoruz) amma ilk defaya bakması chok zor)) ALLAH hepsin saglıklı etsin😇
JeyranAhadova Yeniannee herkes saglıkla kucağına alsın, İNSHALLAH) Oyle yemek degil, meyve falan. visne, erik , organik sheyler ve sair) Doktora ilk kacha haftada gitdiniz?
Yarenbolat JeyranAhadova ben daha bugün öğrendim 6 haftalık daha gitmedim bakalım perşembe günü gidicem inşallah sağlıkla sıhhatle görürüm