Baharcilek Fadimsak çok ilginç ben normalde soluma asla yatamam kalp atışlarımı duyarım resmen kalbime baskı olur hamile kalınca soluma gayet güzel yatıyorum bu nasıl bişidir
Fatosef Baharcilek canm çoğundan değilde genelde salçalı yada domatesli yemeklerden sonra oluyor bende bu reflu var malum bide yanma oluyor ne şurup fayda etti ne süt ne elma.
gulsahgul26 Fatosef boğazınızda bişey takılmışhissi falan varmı acaba reflüden şüpheleniyorum bende şu haftalarda kendmden
Bahar27 Minnos_42 hiç konforlu bi uyku alamıyorum 🥺🥺 ayaklarım çok huzursuz rahat ettiremiyom bi türlü çok degişik agrımıyor ama rahat ta degil anlamadım
Fatosef gulsahgul26 var cnm yediğim ağzımda duruyo zaten hep. Boğazım hep dolu gibi öne eğilsem çıkıyor geri.
Merve50 Minnos_42 33 haftalığım al benden de o kadar rahat pozisyonu da geçtim uykuya dalmak ölüm gibi tam uyudum derken bi saat sonra kendimi lavabo da buluyorum 😂🤦🏻♀️ Daha şimdiden uykular harammm oldu 🎶
MerveKaya38 Minnos_42 geceleri sinirlenip oturyom eşime kızıyorum Allah’tan annemde kaliyorum eşim yanımda yok yoksa katliam çıkarmış 😅😅
Metehan_ve_annesi Minnos_42 o haftalarda hamile yastığı ile idare ettim . şimdi 35 haftalık olduk o yastıkla yatamıyoruz karnım büyüdüğü sığamıyoruz içine😅 sırtıma ,belime,bacak arama destek olacak yastık koyup uyuyorum. İleriki haftalar Sağa sola dönmek çok zor.