Minnos_42 Kızlar merhaba. 27 haftalık hamileyim gece yatarken baya zorlanıyorum rahat bi pozisyon bulana kadar nefes nefese kalıyorum daraliyorum. Sadece soluma yatınca rahat edebiliyorum bı tık. Benim gibi olanlar var mı gece uykulariniz nasıl?
Dilek58 Minnos_42 aynıı canım yanlız deilsn sonra tam dalıyrm sırt ağrısıyla uyanıyorum bilmeden sırt üstü yatarken uyanıyrm 🤯
Fadimsak Minnos_42 34haftalıgım uyuyana kadar akla karayı seciyorum resmen döne döne bi şekilde uyuyorum artık soluma yatınca daha rahat ediyorum
Dareyn Minnos_42 😅34 Haftalık oldum asla sırt üstü yatamıyorum zaten yatılmaması da gerekiyor sağ ya da sola yatmak lazım 🤗
Nazli8 Minnos_42 aynen bende öyleyim son 2 aydır. 30 haftalık olduk bizde dün🙏🏽Gece uykularım asla yok bu yüzden🥶 Bugün sol koldan tetanoz aşısı oldum,ağrıyor.Soluma da yatamayacağım kara kara onu düşünüyorum🙈
Minnos_42 Atan yaa sırt üstü yatabiliyosan ne güzel ben sırt üstü yatarken bı kaç dk sonra nefesim daralıyor
Baharcilek Atan 6 ay ve sonrasında sırt üstü yatmak tansiyonundüşürüyormus Dr. Banu çiftçi söylemişti YouTube de var bebek toplar damara baskı yapıyormuş
Minnos_42 Fadimsak ben de öyle döne döne bı hal oluyorum nefes almakta zorluk çekiyorum ilerleyen haftalarda nasıl olurum artik bilemiyorum 😄
Baharcilek Fadimsak çok ilginç ben normalde soluma asla yatamam kalp atışlarımı duyarım resmen kalbime baskı olur hamile kalınca soluma gayet güzel yatıyorum bu nasıl bişidir
Madinanin-Annesi Minnos_42 Bu daha iyi gunlerin be kuzum))gel 38e kendini tasiyamayacak,ayaga kalkamayacak ,sol sag donemeyecek gunler seni bekliyor😬
Minnos_42 Madinanin-Annesi yaaa demeyin öyle ben şimdi boyleysem zaten ilerisini hiç düşünemiyorum gerçekten daha da uykusuz geceler bekliyor bizi☺️
Madinanin-Annesi Minnos_42 evet canim benim bal bana mesela 3yastikla zar zor bir yer buluyorum kendime.Allahdan son gunlerim sizlere kolay gelsin😁
Gizzem Minnos_42 26. Haftadayim aynı sorunlar bende de var . Yatarken uygun şekli bulana kadar tuvaletim geliyor bi daha kalk bi daha yat tekrar en bastan yatağa yerleş. Biraz yorucu oluyor. Sırt üstü yatarken rahat ediyorum fakat kısa süre sonra solda rahatım. Asla sağımda rahat edemiyorum. Yatakta dönmekte oldukça zor oluyor. Son haftalarimda ne yapacagim diye dusunuyorum valla. Bebiş sağlıklı olsun da bunlarda geçer 😊
Minnos_42 Gizzem okurken kendimi gördüm vallahi tuvalet sıkıntımız var bir de tam uykuya dalacakken uyanıp tuvalete gitmek ve ardindan dönüp tekrar rahat bı pozisyon bulmak😄 bir kere de değil defalarca uyanıyoruz tuvalete geceleri 🤦
BegumIscanTunc Minnos_42 27 haftalığım ne sağ ne sol hiç rahat değilim sağa yatsam sağdan tekmeliyor sola yatsam soldan napicagimi şaşırdım artık eşim sağolsun göbeğimin altına yastık koyuyor öylece uyuya kalıyorum
Fatosef Minnos_42 şu saat oldu mide yanması mi dersin karın sertliği mi dersin. Bebek tekmeliyor bi yandan sırt üstü yatsam belim ağrıyor saga yatsam sağım sola dönsem solum ağrıyor. Sopa gibi oturuyorum yatakta. Çişte Bi yandan geliyor derken uyku muyku yok bana 😵😴🥱