Happyasya M1n3 aminn inşallah. Evet ilk gebelik. Biz tedbir amaçlı ikili dörtlü tüm testleri yaptırdık doktorda bu durumdan memnun oldu bugün . Ve çok detaylı incelediğini öğrenince ece hanıma gittik. Hastaneler de yarım saat bile sürmüyormuş ve kendi doktorunda yapmıyormuş diye duydum. Çok şükür bugün tüm detaylarıyla gördük bebeğin organlarını tüm detaylarına kadar indi doktor.eeken dönemde görülebilecek bir çok rahatsızlık için çok önemli sizde benim gibi pimpirikli bi anneyseniz kesinlikle bu doktor🙏😀
Veraninannesi M1n3 evet ben mesela odasına girdgiim gibi emailimi istedi bebeğimin videosunu eve geldiğimde atmıştı
Melek3858 Glbnpk Evet efsane bi doktor hem samimi hemde işinin ehli bir bayan mutlaka zelal hocaya gitmelisiniz 🙏🏼☺️
Gercegim M1n3 genesiste yanlış hatrlamıyorsam doktorun ismi nehirdi sadece giriş ucreti veriyorsun ultrason onlara ait
esra572 Gercegim genesiste kadın dogumcular yapmıyor ki ayrintiliyi radyoloji uzmanlari yapıyor @Masaliyam13
Masaliyam13 M1n3 aslında Genesis te Pınar Tantekin vardı da izne ayrılmış gerçekten doğuma üstüne tanımam ama şuan bende doktor arayışındayım bana da Memorial da Neval yamanı önderdiler bide ona bakacaz doğum için bakalım hayırlısı
MihraEla2177 Masaliyam13 ben Neval Yaman’a gidiyorum çok memnunum birde Doğumda o kadar güzel motive ediyor ki 💆🏻♀️😊😊😊 ikinci gebeliğim yine ona gidiyorum
MihraEla2177 M1n3 Memorial da Neval Yaman Göktürk var çok çok iyi çok memnunum ama fiyatları hakkında bilgim yok, ama tahminimce pahalıdır, muane parası 400 tl ayrıntılı ultrasyonun ücretini bilmiyorum 🤷♀️
Masaliyam13 MihraEla2177 benimde randevum mayısta bakacaz artık çünkü doktor yok bi de onu bi deniyelim