M1n3 Diyarbakırda iyi bir kadın doğumcu ve ve hastanede ayrıntılı ultrason fiyatları hakkında bilginiz varsa bilgi verir misiniz lütfen?
Birtane2307 M1n3 özel klinik var ece öcal diye bir doktor çok çok iyiymiş detaylı ultrason için onu önermişlerdi 500 liraya yapıyor ama gün al onlar çok yoğun
Happyasya M1n3 bende detaylı için ece hanımı keşfettim. Lakin henüz kadın doğumcu bulduğum söylenemez 🤦♀️
Veraninannesi M1n3 memorial dicle hastanesi uğur değere gidiyorum detaylı ultrasyon için beni ece ocala yönlendirdi gittim çok iyi bi doktordu kendi doktorumdanda memnunum ece öcal 500 nakit uğur değer sigortalı 350 sigortasız 450tl
M1n3 Veraninannesi ece hanım hangi hastanede 20 haftalık olacağımda ayrıntılı ultrasona dr mu yönlendiriyor
M1n3 Veraninannesi ben de genesis de ezgi hocaya gidiyordum onu önermediler fatma hocaya yönlendirdiler daha gideceğim onada
Glbnpk M1n3 doktorum Dicle Memorial Zelal hoca. Çok memnunum. Ayrıntılıya Ece Öcal’a gittim. 450 tl ödedim. 50 dk film tadında izledik yavrumuzu. Çok keyifliydi. Her organına, damarına en ince ayrıntısına kadar baktı. Kesinlikle öneririm.
Melek3858 Glbnpk Evet efsane bi doktor hem samimi hemde işinin ehli bir bayan mutlaka zelal hocaya gitmelisiniz 🙏🏼☺️
ideemirel M1n3 batı hastanesi Zozan hanıma gidiyorum 150 TL ücreti çok memnunum detyaliya perinatolojiye yönlendiriyor
Veraninannesi M1n3 ece öcal kendi özel kliniğine gittim 22.haftamda gittim zor randevu aldım sizde gideceksenez şimdiden bence randevu alın beni doktorum yonlendirdi siz kendiniz gitmek isterseniz numarası bende var randevu almak için verebilirim nakit ödeme 500tl çok iyi bi doktor her ayrinyiisna kadar güler yüzle anlattı
Happyasya M1n3 ben bugün gittim şeker gibi bir doktor, tavsiye ediyorum. İnternette numarası mevcut. Ancak yoğun çalışıyorlar günün geçmeden randevu oluştur bence
M1n3 Veraninannesi ben başka yorumları da okudum da kapıdan cıktıkmı meil olarak video ve resimleri atiyor telefonunna dr diyolar öyle mi
Veraninannesi M1n3 evet ben mesela odasına girdgiim gibi emailimi istedi bebeğimin videosunu eve geldiğimde atmıştı