40+0 gelen giden yok bebek kanala 1 hafta önce girdi 🥰 belirsizlik ne kötü pazartesiye kadar gelmezse suni sancı ile doğumum başlatılacak benim gibi olanlar var mı😀

Nesli6153 🥺👋🏼 Buradayım bende 40. Haftamdayım beyimiz henüz gelmek için bir çaba göstermiyor kafası yerleşmiş bakalım bir kaç güne kendiliğinden gelir inşallah yoksa benide sumiyle alacak sanırım doktorum 🙄

Bende bugün 40+1 hiçbirşey yok yarın sabah kontrol var bu hafta şunu ile doğumu başlayacak sanırım ama çok tedirginim umarım herşey iyi olur hepimiz icin

Bkorta ara ara batma hissi çok yaşıyorum iyice ağırlaştım artık Allah yardımcın olsın seninde

Nesli6153 1gunum var kirka ve kafadi yerlesmis artik kanala ama bakalim haftaya yine cagirdi dogurrursun demedi bile hic 🙁

Nesli6153 41+1 , hıc bır sancı ve belırtı yok persembe gnu sunı sancyla dogumu baslatacaklar

Nesli6153 39+6 bızımde bebek kanalda ama hala gelen gıden yok son bi saattir biraz sancım var aralıklı gelıp gıden devamı gelır ınsallah dogum olur dua edin🤲🏻

Nesli6153 hersey iyi canim nts desen sanci dahi cikmiyo harekete gore bakiyorlarya genelde hareketli olmadan nts baglamiyorlar yoksa 3 4 kere nts baglamak zorunda kaliyorlar