Ebrusema benimde olmus ic camasirima minik minik kan geliyo basta dusuk riskiyle ilgili sandim ama kiyida olunca hep sonra farkrttim buyuk bir sivilce ciktigini

Ebrusema ağdaya gidiyor musun canım, ağdadan olabiliyor zaman zaman. Bede ağdadan oluyor, bazen kıl da batıyor ondan da oluyor

Emosss35 aynen bende de öyle 2 tane büyükte hiçte çıkmazdı o bölgede böylesi çok akıntı oluyor bu dönemlerde ondan mı anlayamadım

Nesli6153 yaaa tamam o zaman sorayım bende kadında bıktı benden çok şey soruyorum sabırla cevap veriyor ama süreklide sormak istemiyordum

Ebrusema genelde iç çamaşır sıkıştırdığı için oluyo. Baksır giyince birqz daha rahat oluyo

Benimde iç çamaşırı sıktı sürtünmeden dolayı sivilce gibi kabarcik çıkmış tam anlattığınız bölgede antibiyotikli krem vardı evde hamileler kullanamaz yazıyodu pişik kremi sürdüm fayda etmedi 2 gün sadece bebe yag kullandım geçti gerçekten bebe yag çok işe yariyor

Ebrusema kıl dönmesi olabilir canım banyodan çıkınca yumusakken sık onları biraz ağır ama hemen gecer