Minimalistmom 18haftalık hamileyim bugün ayağım kaydı ve düştüm. Aslında çok hızlı düşmedim ve popomun üstüne düştüm. Biraz kolum yüzüldü sadece ama biraz endişeliyim. Bişey olmuşmudur bebeğime, kendi kendime stres oldum. Böyle bişey başın gelen var mı?😞
Kubra5734 Minimalistmom cnm yasamadm ama ayni durumu yasasaydm bi doktora giderdim icimdeki bu supe beni bitirirdi cnki
ErsiNuray Minimalistmom canm bi acile got istersen. Bnde popomun ustune düşmüştüm13 haftamda 21 haftaya kadar kanamam.olmstu her ihtimale karşı.
Kaganla9 Minimalistmom ben yaşadım hem de çok kötü Bi şekilde düşmüştüm ilk hamileliğimde acile gittik ulrtwsondan bakıyorlar
Dilaam Minimalistmom korkma canım muhtemelen bı şey olmamıştır aynı haftalarda yağmurda ayağım kaydı düştüm baya endiselenmistim kanama vs olmadigi sürece sorun olmayacağını söylüyor doktorlar zaten suyun içinde onlar ve şu an daha çok küçük zarar gormemistir insAllah zaten yarın gidicekmissin hiç korkma Allah a emanetler
Minimalistmom Kubra5734 yarın kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim, aslında ultrasonla bakmayacaktı test sonucuma bakıcaktı ama rica edicem artık😞
Minimalistmom ErsiNuray kanamanız hemen mi olmuştu yoksa ertesi gün falan mı? Benim şuan kanama olmadı ama kasık ağrım var biraz.
Hayla34 Minimalistmom bende düşmüştüm 26. Haftada popo üstüne doktora gittim hemen çok şükür bir sorun olmadı inşallah yoktur ama için rahat etsin diye baktır yinede karnının üstüne düşmek daha kötüymüş.
Masalannesii Minimalistmom canım yaşamadım bu durumu ama aklında soru işareti kalmamasi için doktora gitmeni tavsiye ederim ❣
Buketkucuk Minimalistmom ben yaşamadım ama yengem 30.haftalarında bildiğin sırt üstü seke seke merdivenlerden düşmüştü Allah’a şükür birşey olmadı, yeğenim 2 yaşında şuan🤗 Ağrınız sızınız yoksa stres yapmayın ama içiniz rahat etmezse de doktorunuza görünün bi🙏🏼
Deletedmom23234 Minimalistmom Ayaklarınızı sıcak tutun, uzanın sabaha kadar iyi olursunuz inşallah ❤️ bebeğinize de birşey olmamıştır 🦋
ErsiNuray Minimalistmom canm.sabah 10 da düştüm aksam.5 de kanamam oldu kanamadan önce kasklarmda.agri ve karnimda.setlesme.olmstu peşinden birden kanamam.oldu yogun çeşme.gibi akmsti 3 gun hstnede yatmistm
HavvaMerve Minimalistmom Seninle aynı ayda başıma geldi canım ikinci hamileliğim ilk kızımda da başıma geldi 🤦🏻♀️ İçini ferah tut hiç birşey olmuyor onları koruyan kaç kat deri ve kese var aynı senin gibi popomun üstüne düştüm Rabbim korumuştur🤲🏼
Eegurefeoglu Minimalistmom olmamıştır korkma hiç popo üstü düştüğün için senin korkuna belki bebek toplanmıştır ama karnını bir yere vurmadıysan korkma geçen hafta ben düştüm halıya takılıp masanın köşesine çarptım düşerken karnımı çok şükür hiçbir şey olmadı doktorumuz da söylediklerimi söyledi popo üstü düşsen de bişey olmazmış yani öyle kolay kolay