maviscik77 Pazartesi kontrolüm var Perşembe yasaklar başlıyor , kuaförler Ramazan’dan dolayı ağda yapmıyor , ben zaten beceremem kaldım ortada 😏
Babybay maviscik77 bende bunu düşünüyorum bana kaldı temizlenmek meselesi peki kuaförler tam anlamıyla kapalı olucak mi saç kesimi vs şeyler içinde tamamen kapalı mı ?
maviscik77 miraninannesi1 kendimi bildim bileli ağda yapıyorum hiç başka bir şey kullanmadım bozmak istemiyorum
TubaKaratas miraninannesi1 burda okumuştum kimyasal olduğu için kullanmayın diyorlardı tüy dökücü kremi zararlıymış hamilelerde
_Aysgll_ Benim de haftaya randevum var diye bugün gittim. Bide kapanma diyolar kapanırsa kalmayın öyle diye . İyi ki gitmişim bugün . Bizimki yapiyodu agdayi
miraninannesi1 maviscik77 1 kereden birşey olmaz bence bende doğumuma yakın ağdaya gitmiştim doğumum da geç olduğu için mecbur jiletle aldm tek tük çıkmıştı ondan sonra devam ettm ağdaya
_Aysgll_ maviscik77 himmm anladım . benim yaşadığım yer biraz merkezi adım başı kuaför var. Bide gittiğim kuaför salonunda 8 kız calisiyo oyuzden ben pek zorlanmiyorum
Kubraulupnr miraninannesi1 maviscik77 kaçıncı haftada temizlenmek gerekiyor ağda kaç haftaya kadar götürüyor
T_nisaa maviscik77 valla jilete devam malesef yurtdışında yaşıyorum buradaki kuaförler 5 para etmez 100 Euro istiyorlar ağdaya 🙄 hamile kalana kadar kendim yapıyordum şimdi jilet ile alıyorum malesef 🥺
miraninannesi1 Kubraulupnr 38 en geç bence tüylerin çıkmasi da kişiden kişiye değişen birşey canm mesela senin tüylerin ağdada geç çıkarıyorsa daha erken gidersin yada çabuk çıkarsa doğuma 1 hafta kala gitmek makul olur diye düşünüyorum.