guzel hamisler
17 mayis benim hastane randevum var ve ozman tam 35.4 hafta oluyorum neyse iste o gittigmde ntsye gircem bide araba yok hastane ew atasi mesafe1.5 saat otobusle gidiyorum acaba bikere o haftda ntsye girsem bidaha gitmesemde ewde kendi sancimi beklesemmi artik dogumu beklesemmi yani bide cati muanesi falanda olmam istemiyorum hatta son haftada hastaneye gitmek dahi istemiyorum artik nedersiniz 35 haftdan sonra artik ewde dogumu beklemeliyim nekadar uzun oldu yaa 😄 hakkinizi helal edin 🤲

Canım bence doktorun ne derse onu dinle. Çünkü 35 haftada doğuma bir aydan uzun bir süre kalıyor gününde olursa. Yani riske girmeye gerek yok Allah korusun bir sorun olur haberin olmaz vicdan azabı çekersin. Zaten yasak olduğu için sokaklar boş olur daha rahat gidip gelebilirsin.

selcan06 nste cok da önemli degil ama cati muayenesi gerekiyor bence cunku bebek kilolu olabilir ve catiniz dar olabilir ilk gevelik ise bence cati muayenesine gidin

Biresinti yok ikinci gebeligim iste o yuzden gitmek istemiyorun bide normal dogum benimki yolda sıkıntı oldugu icin otobuste dogurmaktan korkuyom 😄

Denizcyc zaten doktorum nederse bakalim hayirlisi artik ozman yaa 🤗

Bence bir kez daha düşünün arkadaşım evde sancı çekerim dedi bebeği kendi kakasını yutmuş bir süre hastanede yatırdılar ben de kalabalığa girmemek için çok sık gitmiyordum bi telaş yaptım

selcan06 çatı muayenesi kesin olmalısın belki durumun normal doğuma uygun değil

selcan06 nts son haftalarda çok önemli.. bebeğin kalp atışlarının düzenli olması gerekiyor… düşük kalp atışında veya yüksek kalp atışında hemen müdahale edilmesi gerekiyor. Lütfen doktorunuz ne derse öyle yapın.

selcan06 bunu doktorunuza sorsanız daha iyi, o daha iyi bilir neticede ayrıca bebeğin suyu falan bitebiliyor siz farketmeden bence böyle bir risk almayın kontrollerinize gitmeye çalışın🙏🏼

selcan06 ben doktora içeri kakasını yapsa nasıl anlarsınız diye sormuştum oda nst de belli oluyo demişti yani sadece sancıyla değil bebeğin içerdeki durumunada bakiyolar kalp atışı yavassa bı sorun var demek oluyomus bence gidin yani yinede siz bilirsiniz

selcan06
        Doktorunla konus ben 33. Haftada gittim kontrole sakaryadan istanbula gidiyorum oyüzden dedim 36 ya 37 ye kadar gelemicem diye doktorumda tamam dedi
        Bugün 37 oldum gözüktüm ilk defada nst ye girdim. Çok şükür bi problem yok