Girayseda Fatos_teke46 pıt pıt diye atmadığında karnıma vuruyorum benim de eşim bi rahat bırak çocuğu diyor☺️Doğunca da uyusun biraz dinleneyim diceksin diyor😂
Fatos_teke46 Girayseda ah bu eşler yokmu resmen çocuğun gözünü oyacan diyor her tiklattigimda elimi çektiriyor karnımdan 😂😂😂😂
Zehrak Girayseda yok daha öğrenmesini 15.haftam ben bişey hissetmiyorum belkide anlamıyorum varsada arada bağırsak hareketleri gibi şeyler oluyor ama emin olamıyorum 😂
Nelmali Girayseda hareket 16nin sonundaydi tekme 18 gibi oldu ama parmak ucuyla dürtme gibiydi 19.haftadayım artık garip davranıyor dün dışardan gördüm yaptığı şeyi bugün kafası diğer tarafta 😂 benim kız biraz hareketli 🙈
Nelmali Girayseda bilemiyorum ki hiç bazıları kız hareketli diyor bazıları erkek 🤷🏻♀️benim ilk bebeğim karşılaştırma yapabileceğim deneyimim yok 🙈😁
Ebru24 Girayseda 21 hastalıktan hissettim net canım 2 inci hamilelğim benim ilkinde hemen hissettim ama 2 incisinde 21 inci hftada
Ebru24 Girayseda 21 hastalıktan hissettim net canım 2 inci hamilelğim benim ilkinde hemen hissettim ama 2 incisinde 21 inci hftada
Pelin__1 Girayseda 21.haftada dışarıdan belli oluyordu artık tekmeleri şu an 23+3 oldu😊ama 24e kadar zamanı var diyorlar