Girayseda 21 hafta 5 günlük şuan kalp atışı gibi hissediyorum doktorum 20 günün daha var dedi.Siz kaçıncı haftalarda hissettiniz ?
Derya Girayseda kişiden kişiye değişiyormuş canım ben 17 de 2 tekme yedim 18 de de kıpır kıpırdık şuan 19 um ve baya baya net hissediyorum artık 🌸 umarım sende hemencicik hissedersin 🙏
Fatos_teke46 Girayseda 17′de bir anda ekmek yerken İki kez kalp atışı gibi hissettm şuan 19 haftalık olduk çok net hissediyorum özellikle sabahları sayesinde kalkıyorum 😁❤️
NazKaya06 Girayseda 22. Haftada hissettim, pıt pıt :) şu an 39+2′yiz hareket ettigi zaman tüm karnım oynuyor. 😁
Krizantem_ Girayseda Ben 16da hissettim ilk gebeliğim. 20den sonra gözle görülür şekildeydi hareketleri.
Girayseda Derya Erkek çocuklarında daha erken hissediyorsun diyorlar ama benim hiç öyle olmadı.Arkadaşlarımın dışardan bakınca da oynadığını görebiliyorsun .İnşallh hemen hissederim bende😔
Derya Girayseda dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor kiloyla da alakası var ama genelde hep 20-21 de netleşir diyorlar geç olsun güç olmasın dimi azıcık kalmış 🙏 sabır 🌸🦋
Zehrak Girayseda bana da bugün biri kız çocuklar anne karnında hareketli oluyor erkek çocuklar pek hareket etmiyor dedi, hurafelere inanacağımi hiç düşünmezdim ama insan hamileyken herşeye inanası geliyor bi acaba diyor 😂
Emel_kara92 Girayseda oğlum olacak 17 . Haftada pıt pıt attı bırde böyle karnımda bısey segırır gıbı oldu 😛cok güzel bır allahım şükürler olsun
Fatos_teke46 Girayseda İns hissedersiniz hemen bazen tekmesini yemek için içimde dua ediyorum hissediyor galiba vuruyor bir anda 😍❤️
Girayseda NazKaya06 benim de şuan öyle atıyor😍Karnım daha oynamıyor normal mı acaba ? 16 ve 20.haftalarda baya dışardan hissedenler varmış
Emine_clk01 Krizantem_ ben de 17 deyim sol kasığımda sertleşme ve pıt pıt bişe atıyor sanki acaba bebeğin hareketi mi
NazKaya06 Girayseda o haftalarda dışardan hissedilmiyordu benim şu an bebek baya büyüdü, yeri kalmadı, azıcık hareket etse dışardan belli oluyor.
z-sahin25 @Girayseda 19 haftada aniden bi tekmeyle hissettim şuan 23 teyiz gayet net bişekilde hergün tekme yiyorum çınarımdan😀💙
Fatos_teke46 Girayseda ewt 😍🌸❤️ garip gelck ama hissedemedgm zaman ağlıyorum acaba birşeymi oldu diye eşimde uyuyor bırak rahatsız etme diyor 🤦🏻♀️
Girayseda NazKaya06 Nasıl hissetmiyorsun diyenler var o yüzden biraz aklım karıştı birşey mi var niye belli olmuyor diye biraz kuruyorum doktorum herşey normal dedi
Girayseda Fatos_teke46 pıt pıt diye atmadığında karnıma vuruyorum benim de eşim bi rahat bırak çocuğu diyor☺️Doğunca da uyusun biraz dinleneyim diceksin diyor😂
Buketkucuk Girayseda ilk kıpırtılarını 16.haftamda ama ilk güçlü tekmesini 18-19.haftalarımda hissettim❤️😊