Linaasel mervenazlis 🤣eğlencenin ortasına düştüm sanki 🤣 hastaneye yasak gelmez ki çok saçma izin alırsin yolda ceza yemezsin neler görüyorum ya 🤣🤣
Denizyildizii mervenazlis neresi yazlığınız😊ben yazlık bölgede yaşıyorum deniz 10 dk uzağımda ama inan aylardır görmüyorum. Millet gezip duruyor facede intagramda görüyorum hep
mervenazlis Denizyildizii Tekirdag’ da yazligimiz, bende surekli instagramda gezenleri gorunce sık dişini diyip duruyorum, sizin neresi?
Elfens Denizyildizii böyle bir soruyu sormuş olamazlar sancım tutarsa ne olacak diye 😳polis çevirdiğinde olmaz 17 mayısdan sonra mı sancı tutsun diyecek insanlar çok ilginç 😊
Nymphadoraa Biri de şu tarihte doğumum var ne olacak hastaneler açık galiba demiş 🙄 daha fazla şaşırmamam diyorum ama çıkıyor yeni bir şey
Asli1108_ mervenazlis bi postta da yazmış ki tam kapanma oldu hastanelerde dahil mi bide buna yorum yapanlar yok mu azıcık mantık ya napsın okdr insan yogun bakımdakıler hastane kapansın herkes ölsün Allah akıl fikir versin demekten baska bısey gelmıyor 🙋🏻♀️😁
Nymphadoraa Umbilik bir şekilde içinde tutacaksın bitene kadar yazacaktım 🙄 azıcık mantık lazım çok değil ya gördükçe üzülüyorum cidden
Umbilik Nymphadoraa Bu tarz kişilere cevap verince de hesabı askıya alıyorlar. En iyisi görmezden gelmek.