mervenazlis Beyzan benimde en biyuk duam o, yani yine icimiz rahat edemez uzunca bir sure ama en azindan bu kadar bogulmayiz
a_burcu_bur mervenazlis 1-2-3 yetmiyo 4 diyen var. Ben 1 tane olsun yeter modundayım, eşim yalnız kalmasın kardeş de yapalım 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😂 hele bi, birini doğurayım da 🤲😂
mervenazlis a_burcu_bur benim esimde aralari az olsun ikinciyi de hemen yapalim diyor, dedim ben bunu bir dogurayim hayirlisi ile ondan 5 yil sonra yine bir dusunuruz bakalim:)
mervenazlis Fatosef aynen is ona dondu, onda da ben kafayi yemistim, evde 2 gun idare edecek hicbor seyin yok mu diye
iremcany mervenazlis kesinlikle öyle zaten polisler bu kadar vicdansızlar mı hamile olduğumuzu ve kontrole gittiğimizi söylersek problem yaratmıyorlar. Çoğu kod veya sms bile istemiyor
mervenazlis Nymphadoraa bende bazen cevap veriyim diyorum, sonra gece gece sininiri bozma simdi diyip gormemezlikten geliyorum, ama bunu goremedim 😂
mervenazlis Denizyildizii keske, buna sukur diyicez artik, ben kendime bir dateline koymustum 15 hazirana kadar evdeyim, sonra da tabi ancak yazliga gidicem gezmeye degil ama o zamana kadar sık dişini diyordum. şimdi herkes sıkıcak mecbur 😂😂
alininannesiii mervenazlis valla ben normal randevu alırım hasteneyede giderim umrumda değil sonuçta hamileyiz kontrole gitmek zorundayız ne alaka yani öyle bir kısıtlama olamaz hastane kısıtlanamaz sağlık sonuçta çok saçma 🤷🏼♀️ 29 nisanda randevum var salına salına gidicem 😂😂
mervenazlis alininannesiii evet tabiki saglik sistemimiz hala isliyor cok sukur , asil bu kapanma olmasa vakalar daha da artsa Hindistan gibi olsaydik o zmaan gorurduk telas mi yapiyoruz , kali disari adim mi atabiliyoruz
Linaasel mervenazlis merhaba aranızda yeniyim ama ne kadar çok durum atılmış saçma sapan kapanma ile ilgili saskinim
Denizyildizii mervenazlis neresi yazlığınız😊ben yazlık bölgede yaşıyorum deniz 10 dk uzağımda ama inan aylardır görmüyorum. Millet gezip duruyor facede intagramda görüyorum hep
Linaasel mervenazlis 🤣eğlencenin ortasına düştüm sanki 🤣 hastaneye yasak gelmez ki çok saçma izin alırsin yolda ceza yemezsin neler görüyorum ya 🤣🤣
prensimgeliyor @mervenazlis aynen katılıyorum size 👍👍 mesela ben hep cts gidiyorum hasteneye hiç sıkıntı olmadı sağlıkta ne yasağı anlamıyorum izin mesajı denen şey var ayy atar yaptım 😀
mervenazlis prensimgeliyor akil tutulmasi yasiyor insan dayanamiyor boyle yorumlara, bir dusun kardesim di mi 😂
SenaKoputan mervenazlis millet felâket tellallığı yapmayı çok seviyor malesef. Ve herkes bu konuda bilirkişi. Ne demişler, ne çok okuyan, ne de çok gezen bilir.. en çok cahil bilir. O herşeyi bilir demişler. Ne kadar yerinde bir söz.