havis00 mavi_kus aynen benimki iptal edilmemiş yani edilmeside sacma olurdu can bu sonuçta marketler acik ama hastaneler mi kapancak 🙄
mavi_kus Buketttttt mhrs den baktım bende şimdi randevular açık evet sınırlı ne yazıkki ama var şükür
havis00 Buketttttt ben baska bi sehire gidicem bide annem esim ve ben yarin izin belgesi almaya caliscaz
Buketttttt mavi_kus bende tekrar randevuya bakicam smdi ya bir an krktum ikili test falan var bu haftalarda bide panik oldum
Seroy Buketttttt hastaneyi arayıp randevunu teyitle canım sen hastaneler kontroller kapalı olmaz gittiğin hastane pandemi hastanesi olduysa anca öyle olur ama normal devlet yada özelse silinmez
happypregnant29 Buketttttt bi sorun isterseniz benimde bir kere oldu doktor covid olduğu içinmiş. Diğer türlü açık yani kapalı olsa saçma olur
Annebebek000 Buketttttt daha demin post actim.herkes olur mu oyle sey hastaneler acik olur muaneler olur demisdiii suan cok uzuldum 2 li taramam yapilacakdii offff
Buketttttt Mom041 ondan degl herkes için düşündüm ben yazıyı düzgün aokursaniz iyi olur gidemicezmi çocuklarımızın sağlığını nasl ogrenicez yazmışım bakarsanz
Ozlemcigimmmm Buketttttt benimde silinmişti geöen ay doktorum kovid olduğu için silinmiş sms de açıklama yapılmadı tabi bana ben hastaneden arkadaşıma sordurdum o dedi covid oldupu için iptal dedi sizinde öyledir yoksa evde doğurcaz ☺️