Buketttttt Kizlar randevular iptal edildi tam kapanma geldi biz nasl haberdar olucaz bebeğimizin sağlığından asilarimizi yaptiricaz sağlk ochnda bunu düşünen yok
mavi_kus Buketttttt ortalığı velveleye vermeyin öyle bir şey yok sağlık hizmetleri ne zaman aksadı ki şimdi aksasın
Chitlenbik3535 Hayır randevunuz iptal olmaz ki hastane size sms yolluyor onunla gidiyorsunuz hastaneye
Buketttttt MinikMicizem smdi baktım canım iptal oldu benimki Mayıs 6 daydi şuan silinmiş baktm e nabizdan
[silindi] Buketttttt Devlet hastaneleri açık heleki kadın doğumu hiç kapatamazlar rahat olun. Ben biraz önce özel kliniği aradım bize kapanma yok dedi. Yani her türlü görürsünüz üzülmeyin ☺️
Chitlenbik3535 Buketttttt hastaneyi arayıp sorun ben pazartesi zorunlu kürtaj oldum ayın 4 ne randevu alıcam sağlık sekteye uğratılmaz kontrol için eminmisiniz iptal olduğuna
MinikMicizem Buketttttt Canm belki doktorunla alakalı bseydir benim ayın ucunde hala randewum var bence doktorunla alkali olablir bı arastr istersen
mavi_kus Buketttttt o dr dan kaynaklı başka bir şeydir kapanmayla ilgisi yoktur o zaman kimse doğurmayacak mı hastaneye gitmeyecek mi öyle bir şey yok
Ozlemcigimmmm Buketttttt benimde silinmişti geöen ay doktorum kovid olduğu için silinmiş sms de açıklama yapılmadı tabi bana ben hastaneden arkadaşıma sordurdum o dedi covid oldupu için iptal dedi sizinde öyledir yoksa evde doğurcaz ☺️
Seses Buketttttt Canım benım 11 Mayıs a randevum vardı duruyor hala senın bi ysnlişin var hem çok saçma degıl mi bizim sağlığımız için kapanma yapıldı neden hastaneler bakmasın bize 😂
happypregnant29 Buketttttt bi sorun isterseniz benimde bir kere oldu doktor covid olduğu içinmiş. Diğer türlü açık yani kapalı olsa saçma olur
havis00 mavi_kus aynen benimki iptal edilmemiş yani edilmeside sacma olurdu can bu sonuçta marketler acik ama hastaneler mi kapancak 🙄
havis00 Buketttttt ben baska bi sehire gidicem bide annem esim ve ben yarin izin belgesi almaya caliscaz