1234miray gizemozdemir90 sorun da orda randevu bulunmuyor 😀o yüzden randevusuz gidip muayene oluyoruz neyse hayırlısı
2prensesannesi1 tanya25 çok iyi oldu kapanmanın zorlukları olacak ama böyle olmasada daha çok can kaybı olacak
Zynp27 nmkk11- böylesi sansmi nasip mi bilemedim benimde doğuma 2haftam ancak kaldı ailem yanımda olamayack nasıl olur bilmiyorum artık.
Aylinizm buiyimi bende tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıyordum arayıp öğrenicem artık sizde arayın sorun bence hatta Cuma günü gidicektim bakalım
mavizar Mellisssa perşembe günü 19.00′dan başlayıp 17 mayıs 5.00′e kadar dendi sanırım, yanlış anlamışsınız.
Zynp27 dugmeninannesiii benim de 13mayis doğum 38 hafta olacam persembe günü ve ailem yanıma gelecekti nasıl olacak çok üzülüyorum
dugmeninannesiii Zynp27 doktoruna ulaşabiliyorsan bi sorsana canım acaba izin kağıdı yazssa doktorumuz onunla gelebilir mi ? Ben yazdım ama henüz görmedi cevap bekliyorum
Haticeeciftci Mom0891 Doğum belgesini zaten hastane veriyor, seyahat belgesi nerden alınıyor acaba? 😂 eşim bilir bu şeyleri de bende bileyim diye soruyorum 😁