Haticeeciftci Ben-Busra peki biz gidebilir miyiz? İstanbuldayım, doğum sonrası kocaeline kayınvalideme gidecektim
tanya25 Marketler şu an olduğu gibi hizmet verecek. Zincir marketler yalnızca pazar günleri tamamen kapalı olucak. Sevgili anneler , genelge tam olarak henüz yayınlanmadı. Detaylar aktarılacaktır.
dugmeninannesiii Ailesi şehir dışından gelecekler nasıl bir yol izleyecek kızlar fikir alışverişinde bulunalım
Hulyapoyraz dugmeninannesiii bnm doğumum mayıs 12 esim yarin annemleri almaya gidecek şehir dışındalar yasaklar girmeden gelmeleri daha mantıklı zaten cok Az bi zamanim kaldi imkani olan ogle yapsin bnce 29nisana kadar vakit var
a_burcu_bur babyandmom1 canım eğer ki özel hastaneyse, arayıp bi yazı istiyosun, wp üzerinden gönderiyorlar, sorun olmuyo 😉
gzm_zfr a_burcu_bur ne yazısı oluyor tam olarak benim de ayın 3nde kontrolüm var korunayım ve bitiyor doktorum hemen gelirsin dedi. Eşim de benimle gelicek izin belgelerimiz doğal olarak yok 😕
Haticeeciftci Mom0891 peki doğum sonrası İstanbul’dan kocaeline gidebilir miyiz? Doğum belgesini gösterip? Kayınvalideme gidicem burada tekim çünkü 😬
Mom0891 Haticeeciftci gidersin canım seyehat belgesini alırken alma amacını ona göre dile getirirsin.Bakım amaçlı gidiceksin sonucta
Fundad Kızlar eşi polis olan felan varsa bilir belki. Doğum yaptığımızda anne ve babamız hastaneye gelebiliyor mu bu yasaklarda ?
Mommy_93 @Mom0891 Aynı şekilde benim de 7 ay oldu nerdeyse. ☹️Ben de Van’dan Kastamonu’ya gidecektim 🤦🏻♀️
Melek_2410 tanya25 valla kafam karıştı ben şimdi ailemi ziyarete gelmiştim çarşambaya kadar gittim gittim manisaya gidemedim istanbulda kaldım. Gitsem mi burda mı kalsam onu da bilmiyorum ya ne yalan sölim 😓
raiko Melek_2410 ikamete dönüş gerekçesiyle e-devletten izin belgesi almanız lazım. İkamet belgesini önce alıp sisteme yükleyerek alın izni, Rahatça dönebilirsiniz izin belgesini alınca. Ben öyle yapmıştım, polis çevirince sorun olmuyor.
Biresinti tanya25 yazık gercekten yazık sanki kimse uyuyo yasaga herkez disaride kimse ceza yazmıyo bi ceza yiyen esnaf allah aşkına insaf yaaa 10 kira verilemsi lazim bin tl destek diyoo bij neye yeterr neyeee hadi uasak yapiyorsun duzgun bibyasak olsun allah askina yasaga uyan varmi ?
melekzararsizz tanya25 bu süreçte maaşlar yatmayacak eşiminde benim de biz ne yiyip ne içeceğiz kaldıki aylık 4.500 ev kredimiz var ödediğimiz aklım almıyor moralim sıfır
Eylulunannesi-2 tanya25 neden persembe den basladgını bir ben mi anlayamadm kızlar… Cumadan baslarya genelde :) hala anlayamadım mantığını
Btl1601 Mom0891 merhaba peki sadece bir kişiye mi izin var mesela babam da kızım doğum yapıyor diye şehir dışına gelebilir mi
Sibbeell tanya25 ayy kızlar yaa tüp bebek sürecindeyim ne olacak ozaman erteleme oymaz değil mi zamanla yarışıyoruz haliyle 😑😒
a_burcu_bur Sibbeell yok canım olmaz, merak etme. Hastane yazı verir, hatta yanında 1 refakatçi gelmesi uygundur diye de ekler 😉 Rabbim tutunmasını nasip etsin 🤲
gel_artik_bebegim ben de ev tasinacaktim evi boyayıp temizleyip taşıyacağız izin vermezler mi ki😁 devlet icin önemsiz olabilir ama benjm için önemli bütün evi topladım 😂
Haticeeciftci Mom0891 Doğum belgesini zaten hastane veriyor, seyahat belgesi nerden alınıyor acaba? 😂 eşim bilir bu şeyleri de bende bileyim diye soruyorum 😁