Annesininkuzusu01 iremk E nabızda telefon numaranız kayıtlıysa otomatik gelir ya da ekran kaydı alın e nabızdaki randevuyu polislere gösterirsiniz
Betulkoray2021 Zeynep-ercan benimde aynı 10 Mayısta doğum yapacağım en azından annemin gelmesini çok istiyorum 😭
Psa77 babyandmom1 randevuyu gösterdiğinizde sorun olmuyor, daha önce benide eşimle çevirmişlerdi görünce geçirdiler
iremk Mellisssa sanırım sadece bakkal markete falan gitmek için o zaman dilimini vermişler bir de çalışanlar içindir muhtemelen
Mellisssa iremk çalışanlar kısmında üreticiler vs çalısacak sanırım umarm önüne geçmek adına bu yasaklara uyulur ve devlet olarak vatandaşlarmıza yardım yapılır Allah herkesin yardımcısı olsn
Hamileadayibiranne Allah sonumuzu hayırlı eylesin 🤲🙏şu illet hastalıktan bir an önce kurtulalım artık lütfen yaa😔
babyandmom1 Mellisssa perşembe akşam 19 da başlayıp 17 Mayıs 05:00 e kadar tamamen yasak market hastane harici
mjora Mervuras26 cuma kontrolüm var doktora sorup buradaki arkadaşları da bilgilendireyim sağolun söylediğiniz için 🙏
Bsmlh Kumral5 aynı durumdayız canım aynısını yazdım doğumda var allahım yar ve yardımcımız olaun cidden 17 açılsa insanlar işe gidip maaş alacakkı esnafa para gelsin
Babyyyymother Petyynut endişelenme benim doktorumda ayni kendi ofisi var kendisi bana msj atiyordu benim tc numaram adım soyadım kendi bilgileri fln o şekilde tüm hafta sonu yasaklarda akşam yasaklarından fln gidiyordum
Petyynut Babyyyymother teşekkürler bilgilendirme için yarın doktorumu da arayıp teyit edeyim görünce haberleri çok korktum
Mommy_93 Annemleri memleketi çok özlemiştim, bayramı 4 gözle bekliyordum, yıkıldım bu haberle 😭 Zamanında yapılan yanlışların faturasını millet ödüyor yine😠
cisem12 Mellisssa biz e ticaret sitesiyiz çalışmaya devam ediyoruz üretim yapan her yer çalışıyor sanırım