bademsekeri42 tanya25 İnşallah bu kapanma işe yararda şu illetten kurtuluruz gerekirse 1 ay çıkmam evden yeterki son bulsun
pink_dream25 tanya25 yarın ve çarşamba günü şehirler arası yolculuk yapmamız serbest mi akşam 7 ye kadar ?
Selinbati Arnisa valla öyle olur galibaa polikinlikleri kapanmamalari lazım hakkaride özel hastanede yok zaten zar zor randevu veriyorlar hastaneden
Mom0891 Mercimegimbenim bebeğinin durumunu yapman gereken işlemi bildirdiğin takdirde sorun olacagını düşünmüyorum .Hamileyim test için hastaneye gidiyorum dersin.Veya doktorun bir mesaj atar sana veya yazılı bir kagıt
Mercimegimbenim Mom0891 inşallah bakalım hayırlısı ile bitsin gitsin su hastalık. Canim devlet Hastanesi’ne gidiyorum doktor mesaj atmaz 😁 yüzlerce kişi gidiyoruz aynı doktora 😂 inşallah hallolur bakalım.
Esen3535 buiyimi bende tiroid için cuma günü hastaneye randevum var ama aramadım randevudan Bi gün önce arıyorlar aramazlarsa ben Arıcam
Denizcyc Dbe24 Burada da tamamı yok henüz. Ama restoranların paket servise devam edeceği açıklandı. Görmediğim bir şeyi yazmadım😊 En doğru ve detaylı bilgi için genelgeyi beklemek gerek bence.
esrabia mjora kaç haftalık gebe olduğunuza dair bilgi isteyin doktorunuzdan annenize atın seyahat izni çıkıyormuş az önce bende birinden gördüm
mjora esrabia daha yeni çalışabilir raporu almıştım onu da kullanabilirim sanırım orda herşey yazıyordu güzel hatırlattınız teşekkür ederim 🙏
Selenimom Tüp bebek için antepten ankaraya gtcem bu cumartesi. Dönüş için de Ankaradan mi izin almam gerekecek yani?
Tostiginannesi Nagehansen benimde durumum aynı araştırma hastanesine gidiyorum randevuyu gidip hastanede alıyorum doğuma kaldı 3 hafta ne yapacağım ne olacak bi telaş içerisindeyim😭
syazkaannn01 Bsmlh cümlemizin içinde de eşimlerimzin ve eşimin Allah yar ve yardımcısı olsun , doğacak bebeklerimizin yüzü suyu hürmetine Rabbim bir kapı açsın bizlere amin 🤲🏻
Zynp27 Arslanmedine orucluk olunca evdekileride bırakamıyor malesef doğuma yakın diye düşünüyorduk yada sancım tutunca 40dakikada gelirim hemen diye düşünüyordu bilmiyorum artık ne olacak.
Minigimyolda MinikMicizem 20 yaş altına iki hafta önceden yasak gelmişti toplu taşıma kullanmaları yasak