Denizcyc Acelya-08 paket servisler açık ama avmler ile ilgili bir şey görmedim. Genelge yayınlanınca her şey netleşir
Esen3535 buiyimi bende tiroid için cuma günü hastaneye randevum var ama aramadım randevudan Bi gün önce arıyorlar aramazlarsa ben Arıcam
Aylinizm buiyimi ya sağlık ocağını ya da size bakan hemşirenin cep numarası fln varsa arayabilirsiniz bende ebenin numarası var o şekil arıycam
MinikMicizem Kızlar benim 14 yaşında kardeşim War Perşembe gününe kadar yani yeni yasaklara kadar memlekete gidebilirmi tek başına velisi olmadan acaba normlde 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı warya onunla alakali
Minigimyolda MinikMicizem 20 yaş altına iki hafta önceden yasak gelmişti toplu taşıma kullanmaları yasak
buiyimi MehtapBshn merhaba aile hekimi ile konuştum mhrs den randevu alıp gelebilirsiniz dedi sağlık ocağı içinde randevu alınıyormuş. İzlem içinde hemşire gebe izlem kartı ile gelebilirsiniz dedi.
Arnisa Selinbati canım hastanelere yasak gelmez korkma. Acil bişey sonuçta hasta olan randevusunu alıp gidecek. Burda hepimiz evde doğururuz yoksa 😅
Selinbati Arnisa valla öyle olur galibaa polikinlikleri kapanmamalari lazım hakkaride özel hastanede yok zaten zar zor randevu veriyorlar hastaneden
Mercimegimbenim Mom0891 merhaba canım, peki randevusuz gidenler hakkında bilgin var mı benim de mayısın ilk haftası ikili taramam var, ama randevu yok doktor bulamasan da randevu gel demişti.
Mom0891 Mercimegimbenim bebeğinin durumunu yapman gereken işlemi bildirdiğin takdirde sorun olacagını düşünmüyorum .Hamileyim test için hastaneye gidiyorum dersin.Veya doktorun bir mesaj atar sana veya yazılı bir kagıt