ada94 Nelmali asıl marketleri kapatmaları gerekiyordu herkes yalandan yere markete gidio zaten 😂 yanlış olmuş yine bu kapanma işi
Bsrkst Annebebek000 bende aynı şeyi düşündüm bir de ben ilçeden ile gidiyorum ne olacak hiç bi fikrim yok
Sermec27 Eceee7 sokağa da cıkmak yasak dimi market işi falan nasıl olcak arabayla markete ihtiyaç almaya gidilecek mi mesela
Eceee7 Sermec27 canim en yakın markete ama araba ile gidene ceza yazmışlar o yüzden şu iki gün ne eksigin varsa aldır esine ben öyle yapacam
_Aysgll_ Annebebek000 benim de var 7 Mayıs ta ikili tarama için randevum 🙊 Aynı şehirdeki hastane ya acaba izin belgesi falan cikartmamiz gerekiyo mu ki ?
Annebebek000 _Aysgll_ iste benimde merak ettigim konu bu Benim iznim var esimden dolayi 9. Aya kadar hatta Mesele su ki doktorlar muane verecekmii bizi muane eden bi doktor bulabilirmiyiz 😂
Gmz41 Annebebek000 Hastane randevuları yasak kapsamına girmiyor randevu mesajını göstermeniz yeterli istediğiniz gibi gidip muayene olabilirsiniz sorun değil.
Annebebek000 Seroy niye sormuyum ki siz bilebilirsiniz ama bende bilmiyorum Saolun yine de bilgilendirdiginiz icin
Annebebek000 Derya izin alabilirsiniz belki Rabbim daralan gogsunuze ferahlik versinn girmeyin depresyona
Derya Annebebek000 yok kız depresyonu öylesine yazdım kendi halime acıdım 😂 izin belgesi için başvuru yaptım umarım hallolur 🙏
_Aysgll_ Annebebek000 haa doğru oda ayrı problem demi 😅 Zar zor istediğim doktora randevu buldum bari bı aksilik olmasa
Annebebek000 Derya Allah seniiiii olsun yine de icimden gelerek dua ettim daraldiginda tutar belkiii 😂😂😂😂