Annebebek000 2 li tarama yaptirmam lazim 7 mayisa randevu almisdim devlet hastanesine yani simdi iptal mi oldu nasil olacak
Sermec27 Annebebek000 ben bu tam kapanmayı tam anlayamadım sadece sehirler arası mı Seyehat yasağı var 29 Nisan 17 mayıs arası yoksa sokağa cıkma yasağı da mı var bu tarihler arası
Annebebek000 34_21_23 olayi tam anliyamadigim icin suan tereddutluyum Ikili tarama onemli sonucda hastalar illaki gideer heralde 182 den bilgi alabilirmiyiz acaba
havis00 Sermec27 canim kapanma diyor yani heryer avmler is yerleri vs kapancak sokaga cikma yasagi olcak ben oyle anladim şahsen
Nelmali Sermec27 sokaga çıkma yasak sehirler arasi yasak her yer kapali olacak kamu uzaktan ya da dönüşümlü çalışacak okullar komple kapandi yemek paket servis zincir marketler 6 gun belli saatlerde acik pazar gunu kapali
havis00 Annebebek000 sanmiyorum saglik sektöründe yasak olacagini ayin 30 unda baska bi sehirde randevum var uzun bi yola godecegim acaba izin almam gerekiyormu
benaslindayohum havis00 bende balikesirdeyim 3 ve 7 mayista bursada randevum var genede 199u arayip belge cikarticam mesaj olsa dahi belli olmaz polislere
Annebebek000 Betulkoray2021 evett sagligimiz ve gelecegimiz icin iyi oldu elden baska bise gelmiyor cunku
benaslindayohum Annebebek000 o zaman gidersin tabikide ayni il icinde sorun olmaz sonucta gebeyiz rutin kontroldeyiz 😊
Betulkoray2021 Annebebek000 bence de kesinlikle iyi oldu ama doğumum var 10 mayısta annem gelemeyebilir ona üzüldüm 😭
Sermec27 Yeppudaa 29 nisana kadar süren var canım son 3 gün gittin gittin yoksa 17 mayısa kadar annenlerdesin 😁
Derya Annebebek000 testleri olan ben ve farklı şehirde olan hastanem 🥺 depresyona giricektim bahanem olsun🥺
Annebebek000 Derya izin alabilirsiniz belki Rabbim daralan gogsunuze ferahlik versinn girmeyin depresyona
ada94 Nelmali asıl marketleri kapatmaları gerekiyordu herkes yalandan yere markete gidio zaten 😂 yanlış olmuş yine bu kapanma işi