Anneler size sorum olacak bebek alışverişini kaçıncı haftadan itibaren yapmaya başladınız, sizce hafta olarak ideal zaman ne zaman?
Bebek alışverişinin en uygun olduğu zaman?
iremk Cinsiyet belli ise direkt başlanmalı bence haftası oöduğunu dğşünmüyorum herşey o kadar saçma pahalı ki ☺️ Ben 16. Haftada başladım ama keşke erken başlasaymışım şampuan küvet vs diyorum
iremk bence erkeni geçi yok heves ettikçe istediğini al ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri parça parça herşeyi aldım 17de ufak tefek bakım ürünleri dışında eksiği kalmadı bana da başta alma 6dan sonra alırsın bişey olursa üzülürsün dediler ama olacağı varsa her an olur erkeni geçi yok o yüzden indirimde gördükçe beğendikçe al eksiklerini hafta bekleme 😊
iremk bende burda durayım 🥰26+5 haftalık oldum ama hala hiçbirsey almadım
iremk öğrenince cinsiyeti basla canım heves ediyorsan ogrenmediysen eğer beyaz sarı ile basla ben kızımda hep sarı beyaz yeşil ile başladim göstermedi cinsiyet diye şimdi oğlumda da kullancam işime yaradı:)
Ben 23 haftalık oldum henüz başlamadım ama şöyle bir durum var bizim kenarda alışveriş paramız hazır ben almayı düşündüğüm şeyleri de belirledim kafamda. Birkaç hafta sonra çıkıp çoğu şeyi almayı düşünüyorum. 30da da hastane çantasını hazırlarım diyorum. Ütüleme işi uzun süreceği için sonlara bırakınca zor olabilir
iremk şimdiki aklım olsa hemen alırdım 20 de başladım almaya 29 oldum maddi anlamda önümüzdeki zamanlar sıkıntıya giricez belli tam kapanmadan dolayı çok şükür yinede ıvır zıvır dısında herseyi tamam 🙏🏻
küvet bebek bakım ürünleri biberon emzik ıslak mendil bez iç zıbınlar battaniyeler cinsiyet belli olmadanda alınabilir bence
mlkkk evet öyle de ilk gebelik ve kımsem olmadığı için ne alınacak bir bılgım yok ve bebeğim aşagıda erken doğum dıyor doktorum 😔
Gamze2172 yaa kuzum bence ihmal etme gezip alamasan bile ki artık yasaklar geldi internette ve instagramda herşey var benim de ilk gebeliğim ne lazım olur tecrübem yok ama bence hastane çıkışı zıbın çorap pişik kremi şampuan kendin için gecelik göğüs kremi veya kalkanı lohusa pedi bebek deterjanı yazlık veya kışlık battaniye, müslin,ağız mendilleri yedek eldiven bere alacaklarının başında olsun 0-3aylık 6tane zıbın 6tane de hastane çıkışı, alt üst takım veya tulum yeterli olur diye düşünüyorum gerisini 3-6 6-9ay olarak alırsın ben öyle yaptım
Mrc34 evet yaa mecbur beklıcez artık yasaklar kalkana kadar rabım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
mlkkk yaa çok teşekkür ederim ☺️ bilginizi paylaştığınız için
Portakalgeliyor ayenn oyle bende gebeligimi ogrenir ogrenmez basladim parca parca alabiliyorum hersey ates pahasi herseyin uygununu arastirip tek tek alabiliyorum 🤷♀️😕