elfcaglar1 ben öğretmenim eşim askeri personel doktor benim mesleğimi biliyor ama eşiminkini bilmiyor bile söylemeyi gerektirecek bir durum olmadı çünkü. Mesleklerimizden dolayı ekstra bir ilgi ya da ilgisizlik hissetmedim ben ama ha bi hakim, , savcı olsaydık bilemiyorum tabi. Aynı anda iki hasta almak gibi bir şeye asla şahit olmadım ve bu muayene odasının imkanları dahilinde mümkün bile değil. Sonuçta tek bir ultrason cihazı var odada yek bir sandalye var.odasında da iki tane koltuk var sadece oturup konuşabilmek için.
Bizim şimdiye kadar şikayetçi olduğumuz tek mesele bazen çok bekletiyor olması randevulu olmasına rağmen yarım saat beklediğimiz oldu. Bunu dile getirdiğimizde de bazen ani doğumlar, acil hastalar vs oluyor bu durum randevulu hastanın önüne geçiyor ve randevular aksıyor bir gün geldiğinizde hiç muayene olamadan dönme ihtimaliniz bile olabilir dediler. Düşününce mantıklı aslında olur ya arka arkaya doğumlar ya da acil hastalar geldiğini varsayalım gün içinde bize zaman kalmayabilir ve o hastalar arasında gün olur biz de olabiliriz doğum,hamilelik hassas ve ani gelişen durumlar bazen sabırlı ve anlayışlı olmamız gerekebilir.
Bunlar dışında benim doğum paketim olduğu için tüm tahlillerim klinikte rahat koltukta hemşire tarafından alınıyor paketleniyor ve laboratuvara gönderiliyor öyle tahlil sırası bekle bilmem ne olmaması bana çok konforlu geliyor. Şimdiye kadar ekstra verdiğimiz tek para ayrıntılı ultrason oldu. O da zahide hanımın o konuda ihtisası yok sanırım anlaşmalı bir doktoru var ona 500 TL ye yine Zahide hanımın kliniğinde yaptırdık. Yani her şeyi içinde aslında toplam 9.250 ye gelmiş olacak bize doğum.