Aslankuran Bmom bende 29 hf.da sanciyla gittim alttan bakmak istedi izin vermedm korkuyormda dogumu hizlandirir diyorlar alttan muayene :(
BirMuallime Aslankuran canım 31. Haftada açıklığım vardı 3 4 kere de alttan baktılar ama bi sorun olmadı canım 2 haftadır doğum olmadı daha
kadriye25 Tiko 32+1 im şuan ara ara kasık ağrısı, baş ağrısı ve bel ağrısı oluyor. Karnım top gibi öne çekiyor beni sanki belim ondan agiriyor 🙈🙈 bu aralar baya hıçkırıyor günde 2 3 defa 10 dakikadan fazla sürüyor acaba normal mi 🤔🤗
Bmom Tiko yüzüne mi derken canım adet bitimine doğru nasıl kahverengi leke geliyorsa çamaşırımda öyle lekelenme oldu
Metehan_ve_annesi Tiko 35+3 olduk kasılmalar oluyor, ağırlaştık iyice. Tek istediğim zamanında,sağlıkla gelmesi🤲🥰
Bmom Kayabebekk evet canım yumurtlama dönemi dışında olmuş yani ama ben hep son adet tarihini baz aliyordum üzerine adet görmüşüm ama pek olmamıştı zaten
icimdekikelebek minikserce00 kaç haftalıksınız ben de 35 haftalığım sancım çıkıyor doktor ciğer geliştirici vurabilirim dedi çarşamba tekrar nst girip rahim uzunluğumu ölçecekmiş korktum 😞
minikserce00 icimdekikelebek 32 haftalıgız benıde plasentadan emın olamadım dıye tekrar poliklinige cagırdı bakalım rabbim yardım etsın