Ayyysssee Happyasya 28 Kasım benim âdet tarihim ilki sezeryan olduğu için ıkıncıde mecbur sezeryan sızın normal mi doğum sezeryan mı olacak
Melisss07 Ayyysssee benimde Ağustos sonu bir 10 lu iki 5 li takım goturucemm bide yedek zıbın falan 😍
izmirsibel Ayyysssee tatlım sağlıkla al bebeğini inşallah ben 4 tane aldım çünkü bebekten bebeğe değişiyor kusuyor altına yapıyor vs değiştirmek zorunda kalıyoruz
leyla_ok Ayyysssee 1 tane 10 lu aldım 5 lide alacaktım sonra saçma geldi.Zaten kıyafet alındı o kadar kendi kıyafetlerinden takım yapıp götüreceğim yedek olarak o kadar.
Happyasya izmirsibel#14763112 benim ilk gebelik sezeryan diye erken tarih vermiştir. 2 aralık benim de sizle aynı civarda olacak demekki
Aysun1983 Ayyysssee 2 tane 5′li hastane çıkışı aldım 2 tulum 2 alt üst pijama takımı aldım 5 tane 0-3. Ay çıtçıtlı 40′mız çıkana kadar yeter diye düşünüyorum çabuk büyüyorlar çünkü
Ays0 3 takım aldım ben 5li, 3lü, 3lü olacak şekilde. Ağustosta doğacak benim bebeğim de ve Adana da doğum yapacağım o yüzden pek giydiremem diye düşündüm
Ays0 Ayyysssee şuan Altınkoza Ersin Sürmeliler’e gidiyorum ama doğum konusunda karar vermedim henüz çünkü kuyruk sokumumda kırık var belki zorunlu sezeryan olabilirim o yüzden birde şehir hastanesine randevu alıp en azından devlette de girişim olsun istiyorum Adana’ya da çok hakim değilim Aralık’ta taşındım hamileliğimi öğrendim ve öylece kaldım. Sizin doğum nerede olacak hangi doktora gidiyorsunuz
Ayyysssee Ays0 Alahın izniyle algomed özgür kayaselcuga gittim orda doğum yapmayı planlıyorum rabbim nasıp ederse inşallah, çok iyi doktor herkes memnun
Adaaa34 Ayyysssee Ben 2 tane 5 li 1 tane 10 lu aldım.10 lu hediye bu arada bence 10′luda çoğu parça gereksiz.2 5 li yedek tulum vs yeter