Rmysmt Kızlar glifor kullanıp yoğun mide bulantısı yaşayan var mı? Sanırım bana çok ağır geldi 2 gündür içemiyorum sürekli bulantı oluyor ve kusuyorum, içtikçe alışır miyim nasil içtinizz🤦🏻♀️
[silindi] Rmysmt alışırsın bende kullandım 4 -5 gün surundurdu beni . Ama en çok görülen yan etkisi oymus zaten . Ama alışıyorsun sonra . Bırakma bence
Yasminys Rmysmt bende kullandim canim ben yarim iciyordum basta snra 1 yada 2 kere tam ictm midem daha da bulaninca malesef ben biraktim
[silindi] Rmysmt evet ben kesinlikle fayda gördüm . Benimde insülin direncim vardı . Bekarken kullandıgimda insülin direncim kırıldı . şuan evliyim bebeğimiz olmuyor bebek için de verdi doktor ama bu konuda ise yaramadi
Rmysmt Yasminys bende canım ilk hafta tek yarim 2. Hafta 2 yarım 3. Hafta 1 yarim bi tam 4. Haftanın ilk gunu sabah aksam tam içince mahvoldum resmen napicam bilemiyorum
Rmysmt [silindi] anladım canım teşekkür ederim bizde bebek istiyoruz inşallah Rabbim hepimize nasip eder
Yasminys Rmysmt ben onu birakinca diyet yaptm canim ekmek hic yemedim bide abur cubur yemedim ciklata cips vs. Bnce sende denemelisin . Ben subatta diyet yaptim martta hamile kaldim tabi Rabbimin izniyle cok şukur🤲 isteyen herkese nasip etsin Allah’im insallah 🤲
tugce1003 @Rmysmt tamamen tok olarak içmezseniz mide bulantısı ve kusma yaşarsınız. Hafiften aç kalksanız ve ilacı içerseniz mide bulantısı yapıyor. Tam doymuş olarak için bide böyle deneyin 🌸
Rmysmt tugce1003 yemek yer yemez arkasına içiyorum aslında ama içtikten 2 saat sonra çok fena oluyorum
Adaa8905 Rmysmt 3 4 ayda alisirsin diyorlar bende kullanıyordum ama mide bulantısı ishal bıraktım kullanmayı
fkryee Rmysmt zaten hamileliğin ilk ayları mide bulantısı normaldir ilaç içmesende mide bulantsı yaşarsn sürekli az az yemek yiyerek aç bırakma mideni