Deniz59 selam hayırlı olsun bizim de 31 Ekim görünüyor ama kasıma da sarkabilir 🥰
1 buçuk yaşında oğlum var bu da erkek olursa giysi anlamında zaten sorun olmayacak küçülenleri iyi durumda olanları saklamıştım🐣
Alışveriş için biraz erken olabilir ama o insan sabırsızlanıyor biliyorum 😍 cinsiyet belli olmadan alışveriş yapmak istiyorsanız ve son aylarda çok yığılma olsun istemiyorsanız ıslak mendil, Müslin örtü, biberon, emzik, şampuan gibi şeyler almaya başlayabilirsiniz. 🥰 Ben sleepy ve ebebek baby me yenidogan ıslak mendillerini kullandım, hala da yeşil sleepy mendil kullaniyorum. Biberon avent pp (cam kırılıyor 🤭) emzik yine avent ultra air kullandım ama bunları çok almayın lazım olmayabilir.
Bez alın da diyemiyorum kimi bebege kimi bez uymuyor ama ben hep prima premium care kullandim memnunum hala 👍
Alt açma örtüsü alabilirsiniz yine baby me güzel boyutu 60×40 olanlar iyi 👍
Bebek bakım cantasi almak lazım zevkinize göre seçin uzun süre başka çanta takmak nasip olmayabilir🤭😅
Onun dışında tabi bebek arabası oto koltuğu mama sandalyesi vs gibi büyükbaslar var bütçeniz doğrultusunda aydan aya bölerek alınca çok sıkıştırmıyor son dkya bırakmaktansa🐣 şimdilik bunlar geldi aklıma sevgiler 🥰