Masal53 EceZ kız ne güzel göbek çıkmadı çıktığında nefesin daralıyo oturup kalkarken zorlanıyosun bebeğin sağlığı iyiyse sen hiç göbeğine takılma
zeynepemiromer piremsesce tatlı seyler yani pasta çikolata şekerler falan tatlı olan her şeyi çok seviyorum yedikçe yiyeyim geliyorum evde hiç kalmıyor ya stoklayamiyoruz hiç 🤗
Hamileadayibiranne piremsesce ayırt edemiyorum hepsi çocuğum gibi 🤣🤣 son 1 aydır sürekli çikolata yemeye başladım 🤣
Mumeray piremsesce hay maşallah sen sonuna gelmişsin kuzum bol bol muz tam buğday ekmeği kaşar peyniride ye kilo alsın bebiş. Rabbim bi avazda kucağına versin evladını inşallah 🥰😘 ben daha çok başında 8 haftalığım inşallah.
Mucizenin_annesii16 Şu iştahsızlık beni mahvetti 21haftalık oldum ve hala yiyemiyorum hele lahmacunu çok severdim şimdi tiksiniyorum kokusu bile beni benden alıyo yendiğim tek tatlı şeyler baklava armut kavun karpuz ☺️ Yemek yemeyi çok özledim 😞
fatmArslan06 piremsesce patlayana kadar yemekkkk hep evde sıkıntıdan bunlar cocuk da şişecek patlayacak😂😂