Masal53 Derya benim paket olsun yeter öyle sosla hiç denemedim 😁😁😁 doritos peynirli yada yeşil paket baharatlı olacak lüp lüp götürcen 🙈🙈🙈
Derya Masal53 mide yanması yapmasalar çok güzel olur da işte mide yakıyorlar ya😂 o yüzden mecbur sade 😂
melisa_ozgur_46 Fatosef düşük sebebi oluyor. Diye duydum aşırı fazla tüketen biriydim 3 aydir icmiyorum 2 kez denedim oda aşırı sancim oldu agzima vurmadim
Fatosef melisa_ozgur_46 her zaman içmiyorum zaten cnm ama eğer evde olursa illa içiyorum 1 2 bardakta olsa çok şükür bebeğim iyi 7 aylığız ama tabi ki fazla tüketimin normal insana bile zararı var.
melisa_ozgur_46 piremsesce tatli denildiği an midem bulaniyor falan ama çikolatayı sınırsız yiyorum tutamiyorum kendimi😂🙈
Selin2010 Sblatc yazılanları okuyunca özendim benim 4 aylık oldu hala bulantilarim var ve yediğim hicbirsey zevk vermiyor yiyesim gelmiyo 😓
Umut-Mucize Semrahsnbt piremsesce ben de patlamış mısıra kajun döküp yemeye bayılıyorum vazgeçemiyorum
gulin-35 piremsesce kesınlıkle turk kahvesı 🙄zaten sevıyordum ama cayı kahveyı caydan tıksındım kahve askım gıttıkce arttı sutlu yapıyorum artık
derya46 piremsesce bende cok severim cipsi bebek icin zararliymis oyuzden yiyemiyorum canim sevdigim yemekleri bile yiyemiyorum malesef tavuk sote .kiymali yemekler yiyemiyorum