Susamtanem2 MinikEkran Kaçıncı haftadasiniz bende haftaya Alsancak mr da yaptıracağım sağlık ocağına da bayadir gitmedin Pts de gidip bı kan tahlili isticem rutin hepsini toplar cuma giderim diye düşündüm cigliye
MinikEkran Susamtanem2 benimde geç döllenme 6 şubat son adet tarihim ama doktorum 6 mart olarak geçti 1 ay oynuyor 🤷♀️
Susamtanem2 MinikEkran Yaaa sizin baya geç o zaman pcos hastası mısınız sizde adet düzensizliği mi var di
MinikEkran Susamtanem2 evet pcos var canım o yüzden adetlerim düzensiz kontrolde hamile olduğumu öğrendim şans eseri
Susamtanem2 MinikEkran Bende pcosluyum 3 kez geç döllenme hamile kaldım çok şükür tedavisiz oldu sanırım sizin öyle geçte olsa bizi seçtiler anne baba olmamız için çok şanslıyız
MinikEkran Susamtanem2 evet canım çok şükür Allahım aratmadı 4 yaşında kızım var bitane o da tedavisiz oldu miniklerimiz sağ salim doğsunlar inşallah
MinikEkran Susamtanem2 Ne güzel ikisini de tadıcaksınız😊 benim cinsiyeti belli değil daha belki yarın bir şey söyler doktor🤲