[silindi] Aycicegim bu akşamı heyecanla bekliyorum bende bu akşam aciklanacak . İnşallah etkilemez hastaneleri 🙏 şu an seni çok iyi anlayabiliyorum
Mucizeyibeklemek [silindi] canim korkma bende yasaklarda tüp bebek yaptirdim izin belgesi veriyorlar polis çevirdiğinde kimlikle beraber gösteriyorsun birşey olmuyor o belge de refakatçi olarak da eşinin ismi yazıyor biz hep öyle gittik 😊
[silindi] Mucizeyibeklemek ay hadi bakalım inşallah 🙏hayırlı olsun canım seninde . Rabbim su illetten dünyamızı kurtarsın bir an once de bu izin belgelerine falan gerek kalmasın inşallah
[silindi] Deletedmom23234 bayramdan önceki cuma başlayıp bayramdan sonrki pazartesi ye kadar olacağı söyleniyor canım . 9 gün bugün yapılacak aciklama
iremyasar [silindi] hastaneler hiç bir şekilde kapatılamaz ve kapanmaz merak etmeyin tedavinize de izin kağıdıyla gidebilirsiniz
Ptttssse [silindi] aslında tam da değil sanırım 5 e kadar manav marketler açık olcak tam denince komple yasak geliyo aklıma buna da sukur insallaj biter
[silindi] Ptttssse aynen öyle tam kapanma değil bencede yine de temel ihtiyaçlarımızı karsilayabilecegiz kolaylikla inşallah faydası olur baya düşer vakalar
Ptttssse [silindi] insallah ya millet gezip tozuyla olan bize oluyor simdiye kadar olmadık insallah biran önce biter
[silindi] Ptttssse İnşallah inşallah yaa . Bizde geçirmedik bu zamana kadar çok şükür ama psikolojik olarak iyice bunalttı insanı