Minik_mucizem2 Cansu60 oturuyorum . Hâlâ adet olmadım belim sırtım ağrıyor. Bu arada dedem hasta annem burada bol bol yasin okumaya çalışıyorum elimden geldigince . Lütfen sende dua eder misin . Ölüyor dedem yatağında çok kötü durumu
Cansu60 Minik_mucizem2 test yaptımöı canım test yap ıstersen bı ve çok çok geçmiş olsun canım allahm şifa versım inşşalah ederım dua canım üzülmeyin ınsallah tez zamnda ıyleşir canım benım
Minik_mucizem2 Cansu60 inş. Ama benim geçen defa bir gün gecikmem olmasına rağmen silikti bilmiyorum ki acaba erken gebelik testinde çıkarmı ki
Hayal95 Minik_mucizem2 Canım Enbiya süresinin 89 ve 90 ayeti çocukla ilgili ..son sayfasında Hz zekiriyanın duası yok meale bı bak canım
Minik_mucizem2 Cansu60 hanı orucluyuz ya hic sıvı tüketmiyoruz acaba test yapsam yinede kesin sonuca verir mi erken gebelik testi aldim
Cansu60 Minik_mucizem2 cıkar canım dene zaten normalde testlerın ıyı sonuc alması ıcın hep derler ya sabahlaeı yapın ılk uyandıgınızda dıye suan oruclu oldugumuz ıcın sıcıda tuketmedıgımız ıcın sonuc alırısn yap canım ınsallah da vardır dua edıyorum sana canım benım